Machiaj & Cosmetica

#cosmetice #machiaj #sfaturi machiaj

Ce trebuie sa faci ca sa arati incredibil, fara machiaj

Desi machiajul este cat se poate de important pentru orice femeie, trebuie sa fim constiente de faptul ca este bine sa lasam tenul sa respire din cand in cand pentru a ne asigura de faptul ca nu se deterioreaza.

Insa, nu trebuie sa facem acest lucru si sa neglijam aspectul nostru zilnic. Tocmai de aceea va vom oferi cateva sfaturi in legatura cu felul in care putem reusi sa aratam fabulos fara sa aplicam machiaj pe fata.

Ingrijirea tenului

In primul rand, prima regula pentru a avea un ten frumos, este demachierea zilnica. Multe femei sar peste acest pas seara, lucru care face in timp ca tenul sa se deterioreze si sa arate batran prematur. Un secret nestiut de multa lume este ca ar fi bine sa folosim substantele pentru demachiere chiar si in zilele in care nu ne machiem. Astfel ne asiguram ca oferim o curatare profunda a tenului pe o perioada mai lunga.

Totodata, tenul trebuie tratat dupa demachiere cu o lotiune tonica, trebuie exfoliat cel putin odata pe saptamana si trebuie tratat cu creme hidratante in fiecare seara, dupa demachiere.

Hidratarea

Da, desi ati auzit aceasta poveste de nenumarate oim, hidratarea este una dintre cele mai importante metode de a ne mentine un ten tinar si sanatos. O hidratare buna va duce la un ten stralucitor cat se poate de tanar si pielea nu isi va pierde elasticitatea naturala.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare