Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #personalitate #personalitate femei

Ce spune manichiura ta despre tine

Unghiile pot spune multe lucruri despre personalitatea ta, atat in ceea ce priveste calitatile, cat si defectele. Pe langa faptul ca trebuie sa ai mereu o manichiura bine pusa la punct, trebuie sa fii atenta si la felul in care iti porti unghiile, dar si la gesturile pe care le faci cu mainile. Acestea pot trada multe trasaturi ale caracterului tau. Iata cateva tipuri de manichiura si ce spun acestea despre personalitatea ta:


1. Unghiile scurte

Daca iti porti unghiile foarte scurte, inseamna ca esti o fire care nu are incredere in ea si macinata mereu de o scadere a stimei de sine.

Daca mai ai si obiceiul de a-ti roade unghiile, aceste lucru reprezinta si faptul ca esti o persoana irascibila, nervoasa, care se gandeste de 10 ori inainte de face un lucru, tocmai din pricina nivelului scazut al stimei de sine.

Totodata, unghiile scurte si ingrijite vorbesc despre o femeie care are grija de aspectul sau, insa care nu tine cont de tendintele modei si merge pe stilul clasic, conservator. Femeile care prefera unghiile scurte opteaza in general pentru nuante de oja inchise sau manichiura frantuzeasca, aceasta din urma mai ales pentru tinuta business.

Femeile care isi poarta unghiile scurte si ingrijite sunt in general persoane blande, calme, umile si dedicate familiei si mai ales copiilor. Ele sunt deschise in ceea ce priveste relatiile intime si asteapta acelasi lucru si din partea partenerului lor.


2. Unghiile lungi

Unghiile lungi reprezinta o femeie cu personalitate puternica, senzuala si cu o mare incredere in fortele proprii, chiar individualista.

Femeile care prefera unghiile lungi nu tin cont de opinia populara, ci vor pur si simplu sa degajeze ideea de suprematie si putere.

Unghiile extrem de lungi dovedesc ca femeia care le poarta nu tine cont de nicio extrema, in timp ce o lungime medie dezvaluie o femeie moderata si grijulie.


3. Personalitate in functie de culoarea lacului de unghii

Femeile care prefera un lac negru sunt rebele, pline de energie, dornice sa fie mereu la curent cu ultimele noutati.



Lacul rosu dezvaluie o femeie plina de pasiune, iubitoare si luptatoare. Doamnele care prefera lacul de unghii rosu nu se tem de provocari si sunt mereu nerabdatoare si curioase.

Tonurile pastelate le caracterizeaza pe femeile dedicate familiei, care uita rapid de nevoile lor si cauta sa asculte mereu problemele celorlalti.



Lacul alb de unghii si manichiura frantuzeasca sunt semnele femeii inovatoare, istete, care reactioneaza din instinct.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului