Machiaj & Cosmetica

#ruj #machiaj #ruj de buze

Cand sa porti si cand sa nu porti rujul

Rujul este arma secreta din poseta oricarei femei. Cu ajutorul lui, poti deveni mai increzatoare in fortele proprii si te poti face, cu usurinta, remarcata. Insa exista anumite momente cand este indicat sa porti rujul si altele in care ar trebui sa il eviti. Afla care sunt acestea!


Cand sa porti rujul

1. Cand porti ochelari

Machiajul ochilor poate fi destul de dificil atunci cand porti ochelari, astfel ca rujul poate deveni cel mai bun prieten al tau. Coral, fucsia si rosu se numara printre nuantele care se potrivesc cel mai bine daca porti ochelari.

2. Cand prezinti un proiect

Rujul este un puternic aliat in lupta cu increderea. Prin urmare, daca vrei sa scapi de emotii si sa capeti mai multa incredere in tine, cand prezinti un proiect la scoala sau la locul de munca, poarta un ruj rosu.

3. Cand mergi in vizita la parinti

Dupa ce ai plecat de acasa pentru a-ti urma visurile, vizitele la parinti devin din ce in ce mai rare, insa atunci cand te intorci acasa, trebuie sa arati formidabil. Arata-le ca iti merge bine si poarta un ruj care sa te faca sa arati increzatoare in fortele proprii.

4. In ziua nuntii

Ziua nuntii este cea mai frumoasa zi din viata oricarei femei, iar rujul este foarte important in conturarea unui look de invidiat. Asadar, alege o nuanta care sa se potriveasca cu tenul tau si iti vei aminti cu drag de ziua nuntii tale.


Cand sa nu porti rujul

1. Cand porti machiaj smokey eye

Machiajul smokey eye iti face ochii sa para mai mari, iar folosirea unui ruj nu face altceva decat sa iti incarce fata. Prin urmare, nu combina machiajul smokey eye cu rujul.

2. Cand mergi la cumparaturi

Exceptia de la aceasta regula este cand mergi la cumparaturi de pantofi. In rest, rujul nu este potrivit cand vrei sa iti cumperi haine si sa le probezi. Poti deteriora grav un accesoriu vestimentar din cauza rujului pe care il folosesti!

3. Cand iti cunosti viitorii socri

Un alt moment cand nu este indicat sa porti rujul este cand mergi sa-ti cunosti viitorii socri. Acestia ar putea crede despre tine ca esti extrem de indrazneata si s-ar putea sa nu faci o impresie buna.

4. Cand mergi la o inmormantare

La un asemenea eveniment este o lipsa de respect sa porti ruj. Nu vei face decat sa iesi in evidenta si nu in mod pozitiv.

Sursa foto: news.ameba

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului