Machiaj & Cosmetica

#stil #buze rosii # asortare buze rosii #combinatii nuante buze

Buzele rosii: cum le asortezi cu tinuta

Buzele rosii au dominat tendintele in machiaj inca de anul trecut, iar fenomenul se anunta la fel de puternic in aceasta toamna. Iar cum zambetul accentuat a devenit un accesoriu in sine, este important sa stii cum sa asortezi corect rujul rosu intens cu tinuta pe care o porti.

Sezonul rece vine cu inca o noutate pentru modul in care iubitoarele de moda ar trebui sa isi insoteasca buzele rosii: cu alte nuante la fel de indraznete. De la culorile pietrelor pretioase pana la tonuri specifice toamnei, buzele rosii devin in sezonul rece o parte importanta a trendului blocurilor de culori.

1. Buzele rosii si tinuta galben canar

Galbenul canar a fost vedeta verii 2012, iar daca s-a numarat printre tendintele tale preferate, o poti lua cu tine si la toamna. Conditia este sa asortezi unei tinute in aceasta nuanta un ruj rosu corai fermecator.

2. Buzele rosii si tinuta albastru cobalt

Combinatia rosu-stacojiu si albastru cobalt transmite un aer purternic al stilului anilor '40, deci constituie o varianta excelenta pentru apartiile sofisticate si seducatoare de toamna.



Foto: dollydust.com

3. Buzele rosii si tinuta roz prafuit

Pentru un look feminin si "dulce", poti asorta buzele rosii cu o tinuta roz prafuit. Sofisticata si totusi jucausa, apartia in sine este intotdeauna una reusita.

4. Buzele rosii si tinuta vernil

In mod inexplicabil, doua accente tari precum buzele rosii si vernilul realizeaza un contrast reusit si "cuminte". Daca iti place sa primesti atentie din jur si nu te deranjeaza alaturarea a doua elemente puternice, aceasta este varianta care ti se potriveste!



Foto: indigorchid.com, aphrodesire.com

5. Buzele rosii si tinuta aurie

Pentru aparitiile rafinate de seara, este ideal sa combini rochiile aurii inca in tendinte cu un ruj rosu intens, pentru un aspect de diva retro veritabila. Vei fi sofisticata, seducatoare si imposibil de ignorat.

6. Buzele rosii si tinuta maron

Daca esti in cautarea unei variante elegante si formale de a purta buzele rosii, poarta-le cu o tinuta maron sau orice alta variatiune a acestei culori speciale.



Foto: lulus.com, girlfashionstyle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare