Machiaj & Cosmetica

#extravagant #indraznet #look #mireasa #machiaj #nunta #adelina elisei #monica columbeanu #paula seling

Alege un machiaj de nunta indraznet, inspirat din stilul vedetelor

In ziua nuntii tale, tu esti personajul principal, si ca orice mireasa, trebuie sa stralucesti. Daca vrei sa abordezi un look de exceptie, atunci fa-ti curaj si sparge tiparele. Inspira-te din machiajul vedetelor si fii o mireasa cu stil.

 

 

 

Paula Seling - printesa de gheata

Chiar daca imaginea nu ne-o infatiseaza pe Paula mireasa la propria sa nunta, machiajul si coafura ei pot constitui un model pentru viitoarele mirese care doresc sa incerce si altceva in afara de un look cuminte.

Stilistul Paulei a decis sa ii puna in evidenta albastrul ochilor, folosind mai multe tonuri de culoare, pentru un efect teatral.

Buzele artistei sunt para inghetate in loc, iar tenul perfect intareste imaginea glaciala a acesteia. Incoronata, Paula Seling arata intocmai ca o printesa, indepartandu-se cu succes de imaginea clasica a miresei candide.

Monica Columbeanu - a la Greta Garbo

Monica Columbeanu este o prezenta constanta pe podiumurile de moda, fiind solicitata deseori sa prezinte si cea mai astepta rochie dintr-o colectie, mireasa fiecarui designer.

Presa din strainatate a comparat-o cu Greta Garbo, iar imaginea alaturata face dovada acestei afirmatii. Un machiaj senzual si indraznet , care  va conferi rafinament oricarei mirese.

Ochi accentuati, completati de sprancene subtiri, conturate, la care se adauga “piesa de rezistenta”, buzele de un rosu ispititor. Mireasa care poarta acest machiaj este hotarata sa aiba lumea la piciorele ei.

Adelina Elisei - fericirea este cel mai bun accesoriu

Adelina Elisei a avut ocazia sa fie mireasa atat pe podium, cat si in viata reala, si in ambele ipostaze a reusit sa impresioneze invitatii prin frumusetea ei.

In imaginea alaturata, Adelina a imbracat rochia de mireasa pentru o prezentare de moda , iar stilistul acesteia a reusit sa ii puna in valoare trasaturile alegand un machiaj indraznet.

Desi de obicei, este destul de riscant sa subliniezi puternic atat ochii, cat si buzele, iata ca Adelinei ii sta excelent cu acest look. Pentru ochi s-au folosit nuante de la negru la roz, iar buzele surprind un rosu aprins.

Pometii sunt “prafuiti” usor cu un fard roz inchis, iar zambetul de fericire al Adelinei confirma faptul ca atitudinea este cea mai importanta atunci cand vrei sa iesi din tipare.

Citeste si:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului