Machiaj & Cosmetica

#utilizare ruj #exfoliere buze #pensule machiaj #alegere fond de ten #stilisti # trucuri frumusete #exfoliant

8 trucuri de frumusete pe care doar stilistii de stiu

Fiecare femeie are propriul ritual de frumusete si trucurile pe care le aplica zilnic. Cu toate acestea, exista unele secrete pe care doar stilistii le stiu.

Pune in aplicare cateva dintre trucurile de frumusete dezvaluite de specialisti si nu mai investi in produse pentru infrumusetare costisitoare.

Ai grija de pensulele de machiaj

Unul dintre secretele machiajului reusit consta in pensulele pe care le folosesti. Atunci cand ai gasit pensulele potrivite, ai grija de ele pentru a rezista cat mai mult. Pensulele pentru machiaj se spala periodic cu sampon sau un detergent de vase usor, apoi se usuca pe un prosop de hartie.

Reimprospateaza machiajul peste zi

Machiajul nu se reface, se reimprospateaza! Nu este nevoie sa indepartezi machiajul si sa il aplici din nou, in mijlocul zilei, daca ti se pare ca nu mai arata la fel de bine ca la prima ora. Aplica toner pentru ten si tamponeaza usor cu un servetel, astfel dispare aspectul gras si pielea este din nou proaspata. Pentru un aspect catifelat al tenului, aplica un strat fin de pudra.

Foloseste exfoliant natural pentru corp

Pentru ca pielea sa fie matasoasa si fina, prepara acasa un exfoliant care va fi la fel de eficient ca oricare alt produs sau tratament corporal. Amesteca o parte de ulei de masline si doua parti de zahar, apoi pune cateva picaturi de ulei esential, de lavanda sau grapefruit. Aplica exfoliantul pe maini si picioare si maseaza usor, apoi clateste cu apa calduta. Pielea ta va fi fina si stralucitoare.

Exfoliaza buzele

Inainte de a aplica rujul de buze sau balsamul, foloseste un tratament natural pentru a reda fermitatea si finetea buzelor. Amesteca parti egale de zahar brun, ulei de masline si extract de vanilie. Aplica acest amestec pe buze si maseaza usor, apoi curata cu o discheta pentru demachiat.

Fondul de ten mai inchis pentru vara

Nu este nevoie sa schimbi fondul de ten cand se apropie vara. Pentru a incalzi culoare fondului de ten folosit peste iarna, in sezonul cald, adauga putina crema bronzanta in baza pentru machiaj.

Nu exagera cu pudra

Cand te machiezi pentru a iesi din casa, nu iti pudra fata decat atunci cand esti gata de plecare. Altfel risti sa exagerezi cu pudra, iar fata va capata un aspect incarcat pana cand iti definitivezi machiajul.

Cum faci ca rujul sa reziste

Pentru ca rujul sa reziste pe buze cat mai mult timp, foloseste un truc simplu: presara putina pudra pe un servetel de fata, apoi strange-l usor intre buze. De asemenea, acest truc te ajuta sa indepartezi si rujul de pe buze.

Gene lungi cu aspect natural

Genele lungi si bine definite accentueaza privirea si scot in evidenta ochii. Pentru a obtine un aspect natural al genelor, ai nevoie de mascara pentru volum si un servetel de fata. Scufunda pensula in tubul de mascara, apoi sterge-o de servetel de cateva ori si aplica pe gene. In felul acesta, genele nu se incarca de mascara si nu se lipesc intre ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare