Machiaj & Cosmetica

# sfaturi ingrijire par # produse ingrijire par #ingrijire par

6 reguli de ingrijire a parului pe care le incalci

Cand vine vorba despre aspectul fizic, parul joaca un rol foarte important. Ingrijirea si aranjarea lui sunt esentiale pentru orice femeie, care isi doreste sa aiba un par sanatos si stralucitor. Iata cateva reguli de ingrijire a parului pe care probabil le incalci.


1. Foloseste un sampon care nu face foarte multa spuma

Sampoanele care fac prea multa spuma au, uneori, in compozitia lor prea multe produse hidratante care pot ingrasa parul si, astfel, acesta va arata murdar si neingrijit mai repede decat te astepti. Alege, asadar, un sampon care nu face foarte multa spuma.


2. Foloseste toate treptele uscatorului de par

Atunci cand iti usuci parul, foloseste si treapta de aer cald, si pe cea de aer rece. Alterneaza cate cinci secunde pe fiecare treapta, pentru ca parul tau sa nu devina uscat.


3. Nu folosi prosopul pentru uscarea parului

Nu folosi prosopul penru a-ti usca parul, dupa ce l-ai spalat. Cu cat tii parul mai mult strans in prospop, cu atat exista sanse mai mari ca el sa se increteasca si sa capete un aspect neplacut. Este indicat ca, dupa ce ti-ai spalat parul, sa il lasi liber timp de 10-15 minute, dupa care poti sa folosesti uscatorul.


4. Aplica produse de ingrijire, inainte de coafare

Cu cel putin 10 minute inainte sa iti aranjezi parul, aplica produse de ingrijire pe intreaga suprafata a parului tau. Produsele de indreptat sau de incretit parul afecteaza sanatatea si rezistenta acestuia. De aceea, este bine sa folosesti tratamente speciale pentru combaterea acestor efecte.


5. Foloseste spray-uri pentru volum

Daca dimineata, cand te trezesti, buclele tale nu mai sunt la fel de bine definite, foloseste spray-ul pentru volum pentru a le stabiliza.


6. Foloseste samponul uscat

Samponul uscat a ajuns sa fie unul dintre produsele indispensabile pentru orice femeie. Acest produs te ajuta sa iti reimprospatezi parul, fara a mai trece prin procesul de spalare, clatire si aranjare. Pulverizeaza samponul la radacina parului si asteapta cateva minute pentru ca acesta sa actioneze. Astfel vei avea din nou un par stralucitor si plin de volum. Samponul uscat se foloseste, de obicei, intre doua spalari, si este indicat pentru persoanele foarte ocupate sau care calatoresc des.

Sursa foto: etipsandtricks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare