Machiaj & Cosmetica

#manichiura # manichiura sarbatori #modele manichiura

6 modele surprinzatoare pentru manichiura de sarbatori

Iti place aerul de sarbatoare si nu stii cum sa arati acest lucru? Imbraca-te cu pulovere haioase cu motive de sezon, machiaza-te in culorile specifice Craciunului (rosu, verde, alb) si creeaza modele senzationale pentru unghiile tale.

Nu e nevoie sa mergi la salon, daca te inspiri din cateva modele accesibile si foarte simpatice pentru manichiura de sarbatori.


1. Manichiura cu fulgi de nea

Alege acest model spectaculos de manichiura si deseneaza fulgii de nea cu ajutorul unui lac metalizat pe un fond alb. Poti folosi o pensula subtire pentru oja sau, daca nu ai rabdare si nici talent, poti cumpara stampile speciale pentru unghii, cu modele tematice de iarna.


2. Manichiura simpla rosu si verde

Nu este deloc un model complicat! Alege doua lacuri de unghii mate, unul rosu si unul verde, apoi coloreaza-ti unghiile cu ajutorul lor. Aplica doua straturi de oja, apoi fixeaza-ti manichiura cu ajutorul unui lac transparent.


3. Manichiura vesela de Craciun

Picteaza-ti unghiile cu ajutorul vopselelor acrilice si deseneaza modele specifice acestei perioade, precum bastonasele de zahar sau frunzulitele de vasc. Foloseste un fond auriu si joaca-te cu unghiile tale!


4. Manichiura instelata

Acest model de manichiura este unul pretios, care se potriveste pentru seara de Revelion. Foloseste o oja argintie cu sclipici si una de culoare neagra, apoi incearca sa faci un french neregulat. Aplica ornamente speciale pentru unghii, apoi fixeaza-le cu ajutorul unui lac transparent.


5. Manichiura ninsoare alba

Un alt model foarte interesant, pe care il poti realiza si tu acasa, este cel cu fulgisori albi desenati pe fond rosu. Ai nevoie doar de oja rosie, alba si lac de unghii.

Aplica doua straturi de oja rosie pe unghii, apoi lasa-le sa se usuce. Deseneaza cu o pensula subtire fulgi de nea, punctulete albe si stelute. La final, aplica lacul de unghii transparent.


6
. Manichiura bombonele de zahar

Fa-ti o manichiura frantuzeasca, apoi traseza pe varful unghiei linii diagonale de culoare rosie. Foloseste elemente decorative pentru unghii, sub forma de fulgisori de zapada, apoi fixeaza-le cu ajutorul lacului de unghii transparent.



Sursa foto: blogue.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului