Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #frumusete # trucuri frumusete

5 trucuri de frumusete pentru fetele "certate" cu machiajul

Milioanele de produse cosmetice - unele dintre ele mult prea scumpe -, chimicalele pe care le contin si timpul pierdut in fiecare dimineata pentru a te machia pot fi motivele pentru care sa urasti makeup-ul si sa nu-i gasesti beneficiile. Cu toate acestea, cand esti inconjurata de persoane cu un ten impecabil, s-ar putea sa cazi pe ganduri si sa regreti ca n-ai petrecut cateva momente in fata oglinzii, corectandu-ti imperfectiunile. Iata cateva trucuri care iti pot fi de folos, daca esti genul de persoana care nu agreeaza machiajul!


1. Alege produse de calitate

Unele produse cosmetice contin parabeni si chimicale care pot afecta tenul. De aceea, este important sa alegi machiaje de calitate, de la producatori care respecta normele internationale de siguranta.

In cazul in care ai pielea sensibila si nu te machiezi pentru ca produsele cosmetice iti irita tenul, machiajul mineral poate fi cea mai buna solutie pentru tine.


2. Alege un machiaj simplu

Pentru a te machia inainte de a pleca la serviciu sau la facultate, nu trebuie sa alegi un machiaj complicat, din cauza caruia sa pierzi foarte mult timp.

Alege un machiaj simplu, pentru care nici nu trebuie sa fii foarte priceputa si nici nu-ti va lua prea mult timp sa-l faci. Un iluminator de ten, un ruj discret si un contur al ochilor sunt cateva elemente simple pe care le poti include in look-ul tau pentru a arata bine.


3. Descopera-ti atuurile

In timp ce unele persoane prefera sa-si accentueze buzele si sa-si machieze ochii cat mai discret, sunt altele carora le place ca ochii sa fie bine conturati si buzele machiate discret. Prin urmare, este important sa iti dai seama care sunt atuurile tale si sa incerci sa le scoti in evidenta.


4. Foloseste fardul de obraji

Un pic de culoare in obraji nu strica, iar nuantele de roz sau piersica iti pot lumina fata. Daca folosesti fardul de obraji, nu mai ai nevoie de alte produse cosmetice, astfel ca nu iti va fi greu sa te machiezi discret inainte de a iesi din casa.


5. Foloseste o crema BB

Crema BB are aceleasi proprietati ca o crema hidratanta normala, doar ca ofera un plus de culoare tenului. Aceste produse cosmetice pot acoperi micile imperfectiuni de pe fata (roseata, acnee etc.) si ofera tenului hidratarea si stralucirea de care are nevoie.

Sursa foto: chacha.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare