Machiaj & Cosmetica

#frumusete #stil #produse cosmetice #machiaj si cosmetica # produse infrumusetare

5 produse de frumusete esentiale

Produsele esentiale de frumusete isi pierd tot mai des prioritatea in fata femeilor, din pricina exploziei de mesaje publicitare si a ofertei coplesitoare de pe piata. Asadar, optiunile pentru ingrijirea parului , a pielii, a unghiilor si a corpului tind sa ajunga la ordinea miilor, cand de fapt nu ai nevoie decat de 5 ajutoare de baza in ritualul zilnic dedicat esteticii corporale.

Urmatoarele 5 produse esentiale de frumusete iti pastreaza sanatatea si aspectul exterior in forma, motiv pentru care nu este recomandat sa le tai vreodata de pe lista cumparaturilor.

1. Parul

Indiferent de cata vitalitate si stralucire poarta suvitele tale naturale, balsamul de par este un produs care nu trebuie sa iti lipseasca niciodata la fiecare spalare. In timp ce samponul indeparteaza impuritatile si excesul de sebum, balsamul ajuta firele capilare sa se mentina hidratate. Acest lucru inseamna ca vei scapa de pericolul varfurilor despicate, al uscarii excesive si al dificultatii de aranjare.

2. Machiajul

La capitolul machiajului, reducerea "arsenalului" la un singur element poate fi o sarcina extrem de dificila. Totusi, in opinia make-up artistilor, daca ar fi sa alegi un singur produs care sa te faca atragatoare fara alte completari este eyeliner-ul. Cata vreme iti poti exprima frumusetea prin privire si atragi atentia in zona ochilor, ai toate sansele sa fii admirata.

3. Pielea

Chiar daca ai fi tentata sa spui ca pielea frumoasa se mentine prin cei trei pasi de curatare, tonifiere si hidratare, in realitate cea mai importanta arma pentru protectia pielii este scutul SPF. Asadar, alege o crema hidratanta cu factor de protectie impotriva radiatiilor ultraviolete sau foloseste o lotiune solara dupa ce aplici crema de fata. Restul corpului tau, expus razelor de soare, merita acelasi tratament.

4.Unghiile

O manichiura frumoasa nu implica doar folosirea artistica a ojei sau pilirea unghiilor intr-o anumita forma. Cel mai important este aspectul sanatos al mainilor, de aceea uleiul pentru cuticule este un produs esential pentru ingrijirea unghiilor, de care sa nu te lipsesti niciodata.

5. Corpul

Lotiunile sau uleiurile hidratante sunt produsele de baza pentru ingrijirea corpului. Foloseste un astfel de produs imediat dupa dus, cand pielea este inca umeda si poate absorbi in totalitate crema care iti lasa pielea hranita, moale, supla si elastica. Pentru prevenirea oricaror probleme, utilizeaza o lotiune cu SPF de minimum 15 unitati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului