Machiaj & Cosmetica

#machiaj #sfaturi machiaj #machiaj rapid

5 pasi pentru un machiaj rapid

Desi iti doresti sa arati bine in fiecare zi, nu ai timp suficient sa te aranjezi? Nu e foarte complicat sa te machiezi intr-un timp record, daca urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva dintre ideile de machiaj care te vor face sa arati odihnita, care iti vor estompa defectele si te vor face sa emani incredere in tine si in frumusetea ta. Nici nu trebuie sa consumi mult timp pentru a avea un look ingrijit si proaspat intreaga zi.


1. Ascunde defectele!

Cel mai rapid mijloc de a arata perfect este sa ascunzi cearcanele, pentru ca fata ta sa fie frumos luminata. Foloseste un burete pentru a evita aplicarea anticearcanului cu ajutorul degetului. Alege anticearcanul potrivit cu nuanta tenului tau. Apoi, foloseste o nuanta potrivita de pudra translucida, pe care sa o aplici peste anticearcan.


2. Lumineaza-ti ochii!

Sunt doar cativa pasi de urmat pentru ca ochii tai sa para radianti, dupa o zi lunga la locul de munca sau dupa o noapte prin cluburi. Aplica tusul pe pleopa superioara, in culori complementare cu ochii tai. Astfel, pentru ochii albastri, foloseste nuante de bronz, pentru ochii verzi nuante de pruna, iar pentru ochii caprui nuante de albastru violet. Adauga tonifiant de piele pe pleoapa inferioara si vei arata inselator de odihnita.


3. Foloseste rimelul!

Rimelul evidentiaza cel mai bine ochii. Aplica-l de la baza spre varful genelor, in trei straturi, dar fara a incarca genele.


4. Aplica rujul!

Cand vine vorba despre buze, daca esti in criza de timp, cel mai simplu este sa folosesti un gloss, cu sau fara creion pentru contur. In acest fel, vei obtine un aspect natural, feminin.

Pentru un aspect mai bine definit al buzelor, traseaza conturul cu ajutorul creionului, coloreaza buzele tot cu acesta si abia la sfarsit aplica un strat de ruj care trebuie sa fie complementar fata de creion. Produsul va rezista mai mult timp pe buze.


5. Foloseste blush-ul!

Pentru a finaliza machiajul trebuie sa aplici blush-ul. Acesta iti va defini pometii si iti va lumina chipul. Pentru un aspect cat mai natural, foloseste nunatele de roz-pal sau bej-piersica.

Sursa foto: allure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare