Machiaj & Cosmetica

#lac de unghii #stil #oja unghii #culori unghii #manichiura 2012 #manichiura vara 2012

5 nuante de unghii trendy in vara 2012

Vremea calduroasa te obliga sa iti expui manichiura si pedichiura, ceea ce inseamna ca trebuie sa te aprovizionezi cu cele mai trendy nuante de oja pentru unghii, populare in vara 2012. Daca iarna trecuta se purtau culorile inchise si sofisticate, senzonul cald te imbie sa incerci cele mai dulci tonuri de piersica, albastru marin si auriu.

Manichiura perfecta in vara 2012 trebuie sa exprime feminitate, candoare si dulceata. Inspira-te din deserturile preferate, dar si din urmatoarele nuante de unghii trendy pe care ti le-am pregatit, pentru aparitii zilnice fara cusur.

1. Oranjul si variatiile sale

Primavara care se afla pe cale sa se incheie a pus la loc de cinste tangerinul (culoarea cojii de mandarina). Vara aduce noi tonuri de oranj in randul tendintelor, precum nuantele delicate ale piersicii coapte sau culorile apetisante ale serbetului de caise.

Efectul vizual tineresc face o echipa buna cu contrastul estetic dintre aceste culori delicioase si pielea bronzata.



Foto: refinery29.com

2. Albastrul marin

Nu exista un semnal mai clar al instalarii verii decat unghiile turcoaz. Nu uita de acest amanunt si incearca toate tonurile albastrului marin, de la bleu-neon pana la auzul fascinant al apelor din insulele Caraibe.



Foto: refinery29.com

3. Nuantele pale nisipii

Rozul pal, maronul sau griul sunt toate populare in vara 2012, daca le alegi in nuante nisipii, sidefate. Este lesne de inteles de ce unghiile tale vor arata excelent pe plaja, cata vreme pielea bronzata va face un contrast de vis cu o manichiura si o pedichiura in tentele nisipului.




Foto: refinery29.com

4. Rozul somon

Ca inlocuitor al rozului pastelat si al indraznetului fuchsia, rozul somon imbina delicatetea cu indrazneala suficient de bine incat sa devina nuanta verii 2012.



Foto: refinery29.com

5. Galbenul aprins

Era de asteptat ca galbenul aprins sa ocupe un loc fruntas in tendintele pentru manichiura vara aceasta. Cu cat nuantele sale sunt mai coplesitoare pentru retina, cu atat mai bine. Ai grija sa alegi aceasta varianta dupa ce pielea ta se bronzeaza vizibil, altfel nu va arata atat de bine in contrast cu o piele de portelan.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare