Machiaj & Cosmetica

#ruj #sarbatori #rujuri #nuante ruj #ruj pentru sarbatori

5 nuante de ruj pentru petrecerile de sarbatori

La petrecerile de sfarsit de an vei avea ocazia sa porti un machiaj special. Make-up artistii le amintesc doamnelor, daca mai era cumva nevoie, ca rujul este un must-have in orice trusa de machiaj.

Este suficient un ruj de calitate pentru a-ti evidentia trasaturile si a scoate la iveala feminitatea si aerul sofisticat pentru petrecere.

Cauta texturile cremoase, care sa reziste pe buze intrega seara, si tine cont de recomandarile stilistilor privind nuantele care se poarta la final de an.


1. Ruj roz bombon

Alege sa porti un ruj de culoare roz bombon daca ai un pigment de piele inchis si asorteaza-l unei tinute colorate, cu verde solar. Vei obtine un look jucaus, perfect pentru o noapte lunga de distractie.


2. Ruj rosu inchis

Pentru seara de Revelion, poarta un machiaj indraznet, in care sa pui accent pe buze. Alege un ruj rosu inchis de culoare burgundy si evita sa incarci imaginea cu un machiaj al ochilor la fel de pronuntat. Este suficient sa iti accentuezi privirea cu un rimel de culoare neagra.

Daca nu stii carei tinute i se potriveste acest machiaj, mizeaza pe clasicul negru si sigur nu vei da gres.


3. Ruj nude in nuanta bej-sampanie

Un ruj de culoare deschisa, cat mai apropiat de look-ul natural, scoate in evidenta frumusetea oricarei femei. Poarta acest machiaj la o petrecere in familie si mizeaza pe nuantele bej sau rozalii daca ai un ten de portelan.


4. Ruj roz pal

Pentru o accentuare subtila a trasaturilor, alege un ruj de culoare roz pal. Make-up artistii te sfatuiesc sa aplici peste ruj putina pudra translucida, pentru luminozitate, dar si pentru o mai mare rezistenta a machiajului. Poarta aceasta nuanta cu o tinuta speciala, cum ar fi o rochie de dantela alba sau alta broderie sofisticata.


5. Ruj roz fuchsia

Ti-e dor de zilele vesele de vara? Alege un ruj de culoare roz fuchsia si starea de spirit se va imbunatati vizibil. Poarta aceasta culoare la petrecerea de birou, alaturi de o tinuta retro, confectionata dintr-un material luxos (pielea este una dintre cele mai obisnuite recomandari).

Daca iti doresti ca rujul tau sa reziste cat mai mult pe buze, aplica mai intai un strat subtire de fond de ten si foloseste o pensula speciala, pentru mai multa precizie.

Sursa foto: beautygeeek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare