Machiaj & Cosmetica

# preparare masti faciale # masti faciale cu efect anti-aging #masti faciale #masti

5 masti faciale cu efect anti-aging pe care le poti prepara chiar tu

Majoritatea produselor anti-aging de pe piata promit minuni. Pentru orice femeie preocupata de frumusete si de mentinerea unui ten tanar si mereu proaspat exista si alternative naturale, mult mai eficiente.

 

Incearca sa prepari chiar tu masti faciale cu efect anti-aging si pregateste-te sa fii surprinsa de rezultate. Unul dintre secretele tenului tanar este sa aplici regulat aceste masti naturale pentru a vedea efectele spectaculoase.

Tratamentele anti-aging pe care le faci acasa sunt sigure si vitaminizeaza bine pielea datorita ingredientelor naturale folosite. Textura pielii se va imbunatati, iar tu vei avea un ten stralucitor cu putin efort si fara sa investesti multi bani in tratamentele de la salon.

Masca cu ulei de cocos

Prepara masca dintr-o lingura de ulei de cocos si ½ lingura de ulei de rodie. Amesteca intr-un bol uleiul de cocos si cel de rodie, apoi aplica masca pe tenul curat. Poti folosi aceasta masca de fata in fiecare zi.

Masca cu ulei de cocos reda fermitatea tenului si impiedica deterioarerea pielii. Masca protejeaza tenul si de efectele nocive ale soarelui.

Masca din avocado

Avocado este un fruct care face minuni pentru sanatate, inclusiv pentru sanatatea tenului. Ai nevoie de jumatate de avocado si 1 lingura de fulgi de ovaz, pentru o masca anti-aging cu rezultate spectaculoase. Paseaza avocado intr-un bol si pune fulgii de ovaz. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 10-20 de minute. Apoi indeparteaza-o folosind apa calduta si o discheta de demachiere.

Aceasta masca este bogata in antioxidanti care impiedica aparitia efectelor imbatranirii, cum ar fi pielea lasata, liniile fine sau ridurile.

Masca din banane

Bananele sunt fructe la indemana oricui asa ca nu este greu sa prepari oricand o masca anti-aging din banane. Pentru aceasta masca ai nevoie de 1 banana si o lingurita de apa de trandafiri. Paseaza banana intr-un bol si adauga apa de trandafiri. Amesteca bine si aplica masca pe fata, gat si decolteu. Lasa masca sa actioneze pentru 15-30 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

Aceasta masca este bogata in vitaminele A si E care refac pielea si ii redau stralucirea naturala. De asemenea, masca mai este buna pentru a reduce petele pigmentare si uniformizeaza culoarea pielii.

Masca din cafea

Pentru a prepara urmatoarea masca anti-aging ai nevoie de o lingura de cafea, 1 lingurita de cacao si o lingurita de ulei de cocos. Amesteca intr-un bol cafeaua si pudra de cacao. Adauga ulei de cocos si amesteca pentru a forma o pasta. Aplica aceasta masca pe fata pentru 15-30 de minute, apoi exfoliaza usor cu apa rece. Poti sa aplici aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana.

Masca din cafea te ajuta sa obtii o piele catifelata si curata, indeparteaza celulele moarte de pe piele si reduce liniile fine de pe fata.

Masca cu turmeric

Dintr-o lingura de turmeric si 3 lingurite de apa de trandafiri, vei obtine o pasta pe care trebuie sa o lasi sa actioneze pe fata, gat si decolteu pentru 20 de minute. Masca se clateste cu apa rece.

Masca cu turmeric are efect anti-inflamator, antibacterian si antioxidant, da stralucire pielii si reduce pigmentarea.

Sursa foto: magazine.job-like.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare