Machiaj & Cosmetica

# crema fata #vopsire par #bronz artificial #cosmetica #machiaj

5 greseli de frumusete pe care trebuie sa le eviti inainte de Sarbatori

Nici trei saptamani nu au mai ramas pana la Sarbatorile de Iarna si cel mai probabil ti-ai inceput deja ritualul de infrumusetare. Ai grija totusi la micile detalii care pot avea efecte indelungate, pe care cu greu le poti remedia.

Culoarea parului

Daca ai decis sa iti schimbi culoarea parului "peste noapte", e bine sa faci o incercare de pe acum, si nu cu o zi, doua inaintea Craciunului sau a Revelionului. E posibil sa nu te incante deloc nuanta sau chiar sa nu iti stea bine iar atunci va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva. Ai inca timp sa verifici daca ti se potriveste noua culoare si, daca nu, sa revii la cea care te-a consacrat.

Crema de fata

Daca crezi ca e o idee buna sa iti schimbi crema de fata pentru ca ai gasit la promotie o alta care promite sa iti faca tenul ca de portelan mai bine amana testarea ei pana dupa Sarbatori. Asta mai ales daca ai o piele sensibila. O crema de fata prost aleasa iti poate distruge tenul, te poti alege cu chipul plin de cosuri sau cu pielea iritata si, in loc sa fii mai frumoasa, sa nu stii cum sa te mai ascunzi la petrecerea dintre ani. Gandeste-te asadar de doua ori inainte sa faci o nefacuta.

Bronzul artificial

Multe tinere sunt nemultumite de felul in care le arata pielea iarna, pentru ca nu se acomodeaza deloc cu tenul alb, nebronzat. Drept urmare, dau o fuga la salon si uita ca nu e vara, astfel ca ies de acolo de parca s-ar fi intors din tarile calde. Evita sa faci exces de zel, mai ales ca o piele ciocolatie nu prea e in ton cu sezonul. Si nici nu folosi produse autobronzante decat daca ai apelat la ele si pana acum si ai fost multumita de rezultate.

Sprancene pensate

Ai putea fi tentata sa iti pensezi singura sprancenele, poate si pentru a mai face o economie in aceasta luna cu un buget si asa greu incercat. Numai ca vorba din popor care spune ca cine se zgarceste mai mult pagubeste ar putea fi valabila si in cazul tau, mai ales daca nu te-ai mai pensat niciodata singura. Risti sa nu nimeresti chiar forma potrivita si tot incercand sa repari, sa iti subtiezi mult prea mult sprancenele.

Coafura schimbata

E riscant sa te apuci acum si sa iti schimbi radical coafura. Mai exact, sa iti tai breton sau sa te tunzi scurt, spre exemplu. Si asta pentru ca s-ar putea sa nu iti placa felul in care iti sta cu noua coafura si sa nu prea mai ai multe variante pentru a indrepta ceea ce ai stricat din exces de zel.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului