Machiaj & Cosmetica

#frumusete #stil #erori machiaj #erori infrumusetare # gafe infrumusetare # greseli machiaj

5 gafe de infrumusetare observate imediat de barbati

Chiar daca se spune ca ochiul masculin nu este capabil sa distinga detalii, exista cateva gafe de infrumusetare observate imediat de barbati. Un parfum folosit in exces, un ten incarcat cu machiaj sau un zambet conturat exagerat cu ruj intens pot fi erori capitale comise de o femeie in fata unui pretendent.

Ai grija ca eforturile tale de infrumusetare sa nu se transforme in propriile tale elemente sabotoare. Evita pe cat posibil gafele de stil si machiaj de mai jos, pentru a preintampina o potentiala evaluare negativa din partea barbatilor.

1. Prea mult parfum

Aroma pe care trupul tau o emana in jur este o sursa de seductie importanta, insa ca orice lucru in exces, ea dauneaza. Cand parfumul pe care il folosesti poate fi simtit de la 4 metri departare, inseamna ca vei irita imediat caile respiratorii sensibile ale barbatilor (inconstient, curtarea unei femei presupune si perceperea mirosului ei natural).

Rezuma-te la aplicarea unei singure pulverizari in spatele urechilor, la incheieturi si in zona genunchilor.

2. Prea mult fond de ten

Barbatii urasc sa priveasca si sa atinga un ten supraincarcat cu machiaj, mai ales daca vorbim de fond de ten cu putere mare de acoperire si multa pudra pe deasupra. Pentru a evita aceasta situatie stanjenitoare, foloseste un fond de ten cu textura usoara, care sa se observe cu dificultate pe chip. Indeparteaza excesul de produs prin cateva tamponari cu un servetel uscat, apoi aplica pudra doar in zona T (frunte, nas, barbie).

3. Genele false dramatice

Chiar daca pe tine te incanta, poate, genele false dramatice (cu aspect artificial) nu sunt pe placul barbatilor. Pastreaza-ti naturaletea privirii pe cat posibil, iar daca nu poti renunta la aceste accesorii, alege unele care sa se adapteze perfect formei ochilor tai.

4. Rujul intens

Culoarea lavandei, rozul aprins sau nuantele foarte inchise de ruj nu sunt tocmai un element de atractie la o intalnire romantica. In afara de faptul ca iti dau un aspect artificial, nu inspira deloc privitorul sa isi doreasca sa iti guste buzele la sfarsitul serii.

5. Sprancenele urate

Sprancele au un impact incredibil asupra fizionomiei tale. Daca sunt prea groase sau prea inchise la culoare, iti inaspresc trasaturile. Daca le pensezi prea subtiri, imaginea ta va deveni una usor vulgara. Alege o forma naturala, compatibila cu chipul tau, care sa se arcuiasca in mod natural in dreptul pupilei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului