Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #trucuri machiaj #trucuri de frumusete

4 trucuri de frumusete care cuceresc orice barbat

Machiajul este folosit inca din timpuri stravechi de catre femei, pentru a fi seducatoare in fata sexului opus. O serie de trucuri de frumusete care au evoluat continuu de-a lungul timpului reusesc sa cucereasca orice barbat, prin modul in care trasaturile chipului sunt puse in valoare.

Anumite nuante de machiaj sau modul in care aplici fardurile din trusa personala sunt factori definitorii pentru imaginea ta capabila sa cucereasca inima oricarui barbat. Iata ce sfaturi interesante te pot inspira in ritualul zilnic de infrumusetare, potrivit glamour.com.


1. Machiajul bleumarin pentru smoky eyes

Nu subestima niciodata farmecul bleumarinului in machiajul tau de seara, cand iti pui in evidenta ochii cu stilul smoky eyes. Aplica nuanta marinareasca pe pleoapa superioara si inferioara, din coltul extern al ochilor pana la jumatatea liniei genelor. In colturile interne, aplica un fard gri metalizat, apoi estompeaza bleumarinul cu pensula speciala, pana cand cele doua culori se imbina estetic.

Vei obtine look-ul frumoasei Jessica Szohr.


2. Iluminatorul de ten

Daca nu l-ai introdus inca in trusa de machiaj, investeste intr-un iluminator de ten. Stralucirea delicata si sanatoasa pe care o ofera chipului iti face ochii sa para mai mari, pometii mai ingusti, nasul mai mic si zambetul mai luminos. Cu un asemenea ten, nu mai ai nevoie decat de doua straturi de mascara si de un ruj intr-o nuanta pamantie, naturala.

Vei obtine un look foarte proaspat, de care barbatii se simt intotdeauna atrasi (machiajul nu sare in ochi, pari foarte naturala, exact ca Diana Agron in fotografia de mai jos).


3. Machiajul rezistent al buzelor

Atunci cand vrei ca machiajul buzelor tale sa reziste ore in sir, apeleaza la un truc recomandat de specialistul in machiaj Gucci Westman. Aplica un strat de ruj mat rezistent la transfer, apoi un ruj intens hidratant in aceeasi nuanta, apoi un nou strat de ruj permanent. Daca vrei si un plus de stralucire, mai poti aplica si putin gloss in centrul buzelor.

Astfel, un zambet colorat precum cel al Jessicai Biel iti va ramane pe buze cel putin 8-10 ore, fara probleme!


4. Machiajul decolteului

Atunci cand te machiezi pentru o ocazie speciala, nu iti neglija gatul si decolteul (doua zone intens vizate de barbati, intotdeauna). Aplica pudra iluminatoare (nu sclipici!) in zona superioara a decolteului, in forma literei T. Daca vrei si un efect vizual de lifting, aplica o pudra bronzanta pe curbura interioara a sanilor, la fel ca Halle Berry!



Sursa foto: glamour.com, makeupjournal.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare