Machiaj & Cosmetica

#nuante ruj vara 2012 #stil #machiaj si cosmetica #tendinte ruj 2012 # nuante ruj vara

4 nuante aprinse de ruj si tinutele perfecte pentru ele

Fermecatoarele nuante aprinse de ruj sunt obligatorii anul acesta. De la rozul intens pana la jucausul oranj-rosiatic, buzele tale merita toata atentia. Totusi, atat de multa culoare pe chip poate sa influenteze reusita tinutelor pe care le porti, semn ca ai nevoie si de sugestii utile in alegerea lor.

Te-ai hotarat deja sa incerci cele mai aprinse nuante de ruj sugerate de tendintele in curs, insa nu esti sigura care sunt tinutele perfecte pentru ele? Iata cateva idei care sa te inspire in acest sens.

1. Rujul oranj-rosu

Prima "vedeta" in materie de machiaj pentru 2012 este rujul oranj-rosu, deloc usor de asortat ansamblului vestimentar. Pentru a merge pe o cale sigura, departe de o gafa de stil, este de preferat sa alegi haine in tonuri neutre sau pastelate. O rochie alba cu accesorii nuantate vesel si jacheta din denim este un exemplu demn de urmat.




Foto: refinery29.com

2. Rujul roz aprins

Chiar daca este seducator si placut ochiului, rujul roz aprins nu este nici pe departe usor de purtat fara riscuri. Este ideal sa gasesti o tinuta la fel de indrazneata, pentru a-l introduce intr-un bloc de culori atat de popular anul acesta.

De exemplu, alege o pereche de pantaloni fuchsia, un top turcoaz, un sacou albastru cobalt si pantofi crem. Ai grija ca bijuteriile sa pastreze o nuanta neutra, metalica.



Foto: refinery29.com

3. Rujul rosu intens

Este usor de dedus ca o tinuta "all black" merge de minune cu buzele rosii ca focul, insa nu este necesar sa "joci" pe un teren atat de simplu. Poti sa folosesti rujul ca pe unul dintre accesoriile cu care adaugi un plus de farmec unei "baze" simple, usor anoste. Imprimeul animal print este intotdeauna de preferat anul acesta, iar pantofii pot contine si ei nuante bej sau rozalii-rosiatice, pentru un aer si mai relaxat si indraznet.



Foto: refinery29.com

4. Rozul deschis

Rozul deschis se va asorta de minune unei tinute in care domina nuante pastel. Este ideal atat pentru zi, cat si pentru seara. Nu evita sa introduci si cateva imprimeuri sau accesorii colorate.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare