Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj si cosmetica #tratamente par #masti par # masti par ieftine #pra sanatos #tatament par ieftin

4 masti ieftine pentru par mai sanatos

Daca vrei sa testezi efectele benefice ale ingredientelor naturale pe suvitele tale, o serie de masti ieftine, preparate in casa, te pot ajuta sa te bucuri de un par mai sanatos. Secretul femeilor cu adevarat stralucitoare consta in grija si energia pe care o investesc in ritualul lor zilnice de infrumusetare, care nu consta intotdeauna in cheltuieli exagerate si sacrificii de aceeasi natura.

Urmatoarele masti pentru par au un efect revitalizant si nutritiv asupra firelor capilare. Arunca o privire in camara si alege uleiuri vegetale bogate in vitamine, precum si fructe sau legume pe care le poti folosi in prepararea unor masti regeneratoare extrem de eficiente.

1. Tratamentul cu suc de castraveti si miere

Amesteca intr-un bol mediu 2 galbenusuri de ou cu 1 lingurita de miere, 1 lingura de ulei de masline si 3 linguri de suc de castraveti organic. Aplica masca obtinuta pe suvite si acopera-ti parul cu o punga din plastic. Lasa tratamentul sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clateste-te cu apa calduta.

2. Tratamentul cu bere si galbenus de ou

Aceasta masca este utila in dobandirea unui volum suplimentar al coafurii. Amesteca un galbenus de ou cu 4 linguri de bere, aplica mixtura de-a lungul firelor de par si lasa masca sa actioneze timp de 5 minute. Folosit regulat, acest tratament ingroasa firul de par si ii da o stralucire aparte.

3. Tratamentul cu avocado si ou

Combina aceste doua alimente nutritive pentru revigorarea eficienta a parului tau. Amesteca un avocado pasat cu 1 ou intreg, pana obtii o pasta fina. Maseaza bine firele capilare si scalpul, apoi lasa tratamentul sa actioneze cel putin jumatate de ora, pana foliculii absorb nutrientii. Spala-te apoi pe cap ca in mod normal si clateste-te cu apa calduta spre rece. Parul va parea mai stralucitor ca niciodata.

4. Tratamentul cu patrunjel

Iata o masca bogata in antioxidanti pentru regenerarea podoabei capilare. Adauga o mana de patrunjel tocat marunt intr-o oala plina de apa clocotita si lasa frunzele la infuzat timp de 15 minute. Aplica solutia concentrata pe toata suprafata parului timp de 4-5 minute, apoi clateste-te cu apa calduta. Acesta este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru a avea un par mai sanatos si mai puternic.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare