Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj si cosmetica #machiaj smokey eyes #smokey eyes

3 stiluri diferite de machiaj smokey eyes

Machiajul smokey eyes este, de departe, cel mai indragit stil de machiaj. Efectul fumuriu pe care il obtii prin estomparea fardurilor si a creionului confera privirii tale un plus de profunzime, iar nuanta irisului este scoasa in evidenta, indiferent de tehnica pe care o folosesti. Mult timp, machiajul smokey eyes s-a identificat automat cu negrul: fardul si creionul trebuiau sa fie de un negru intens, pentru ca in final sa rezulte un machiaj dramatic, imposibil de purtat ziua.

Intre timp, makeup artistii au imbunatatit tehnicile de realizare a machiajului smokey eyes, iar astazi ne putem bucura de combinatii spectaculoase de farduri si efecte fumurii sexy si seducatoare. Daca esti fana machiajului smokey eyes, iti sugeram 3 stiluri diferite prin care poti iti poti pune in evidenta privirea, atat in lookurile de zi, cat si in cele de seara.


Machiaj smokey eyes cu fard cafeniu

Fardul cafeniu este ideal pentru realizarea unui machiaj smokey eyes, indiferent daca ai ochi verzi, albastri, caprui sau negri. Daca nu ai fard cafeniu precum cel din imagine, poti oricand sa il inlocuiesti cu un maro deschis sau un gri cu subton maroniu. Aplica fardul pe toata pleoapa mobila, pana in pliul ochiului.

Cu o pensula cu peri lungi si moi si un fard maro deschis estompeaza liniile fardului cafeniu, depasind usor pliul ochiului. Contureaza linia interna a ochiului cu creion negru si aplica fard pe pleoapa inferioara, pentru a obtine efectul smokey. Putin fard auriu in colturile interne ale ochilor si pe centrul pleoapelor, plus un strat de mascara completeaza perfect machiajul smokey eyes.


Machiaj smokey eyes cu fard albastru metalizat

Aplica fard maro deschis in pliul ochiului, apoi "mudareste" pleoapa cu creion negru. Intinde bine creionul cu o pensula, iar pe mijlocul pleoapei aplica fard albastru metalizat. Aplica fard auriu in coltul intern, contureaza linia interna a ochiului, aplica fard maro pe pleopa inferioara, estompleaza-l, aplica mascara pe gene si gata, machiajul smokey eyes arata senzational.


Machiaj smokey eyes cu fard mov si negru

Aplica fard mov pe 2 treimi din pleoapa superioara. In colturile externe si in pliu aplica fard negru sau gri inchis. Estompeaza liniile fardurilor, apoi contureaza cu fard negru linia interna a ochiului si aplica fard negru pe pleoapa. Contureaza pleoapa superioara cu creion maro sau fard negru, aplica mascara pe gene si obtii machiajul smokey eyes pe care ti-l doresti.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare