Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj si cosmetica #machiaj vedete #machiaj 2012 #stil machiaj

3 stiluri de machiaj inspirate de vedete

Numarul modurilor in care poti folosi produsele cosmetice in favoarea frumusetii este atat de mare, incat nu poti spune niciodata ca ai incercat toate variantele acestei arte. Celebritatile de la Hollywood isi reinventeaza permanent imaginea, tocmai pentru ca au ajutorul necesar alaturi. Profita de ideile lor inedite si inspira-te din urmatoarele stiluri de machiaj purtate de vedete.

Fie ca te pregatesti sa atragi toate privirile la un eveniment special sau iti doresti sa ii surprinzi pe cei din jur cu un look de invidiat, urmatoarele stiluri de machiaj iti pot indeplini acest deziderat.

Demi Lovato

Vedeta consacrata de brandul celebru Disney a starnit admiratia privitorilor recent, cand a participat la un eveniment organizat de revista Seventeen. Demi Lovato a afisat un chip de papusa de portelan, obtinut cu ajutorul unui creion corector HD, fard de obraz in nuanta piersicii si buze seducatoare, rosu-coral.

Pentru a nu supraincarca machiajul, nuanta pleoapelor a ramas foarte apropiata de culoarea pielii.



Foto: becomegorgeous.com

Julianne Hough

Cu un look stralucitor si un chip care radiaza de sanatate, actrita Julianne Hough a fost printre cele mai admirate aparitii la gala People's Choice Awards 2012. Machiajul sau se concentreaza pe nuante crem, pamantii, iluminate de particule perlate care reflecta lumina.

Pentru un look similar, ai nevoie de un iluminator de ten, un eyeliner negru pe care sa il aplici pe 2 treimi din pleoapa si 3 straturi de mascara, care sa accentueze dramatismul privirii. Adauga un fard de pleoape rozaliu si un ruj maro translucid. Poti purta acest stil atat ziua, cat si la ocaziile formale din timpul serii

.

Foto: becomegorgeous.com

Kim Kardashian

Kim Kardashian este un model demn de urmat atunci cand iti doresti o imagine excentrica, sofisticata si ultra-stralucitoare. Vedeta a purtat un machiaj deosebit la petrecerea premergatoare galei Golden Globes 2012: creion corector HD, fond de ten cu o puternica putere de acoperire, fard de obraz pentru contur. Pleoapele au fost puse in valoare cu ajutorul unei elegante nuante de auriu.

Pentru buze, Kim a folosit seducatorul ruj rosu , un produs pe care trebuie sa il ai sezonul acesta, cel putin pana la sfarsitul verii.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare