Machiaj & Cosmetica

#machiaj rosu #rochie rosie #machiaj

3 machiaje care merg perfect cu o rochie rosie

Ce rochie alegi atunci cand vrei sa atragi atentia si sa faci impresie buna la o petrecere? Una rosie, clar! Iar daca in privinta vestimentatiei e usor si nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, mai greu e cand trebuie sa iti alegi machiajul potrivit. Iti vom sugera cateva variante, mai ales ca se apropie Ziua Indragostitilor si mai mult ca sigur ca vei purta... ceva rosu.

Stralucire nude

Porti deja o culoare puternica, grea – rosu. De aceea, singura „bijuterie” de care ai nevoie este un alt punct focal, iar acesta trebuie sa fie pielea ta. Mai exact, tenul tau. Asadar, o varianta ar fi un machiaj nude, foarte natural. Aplica un strat de BB Cream pe fata, pentru a-ti hidrata pielea. Evita fondul de ten, intrucat ii rapeste frumustea naturala. Aplica pudra stralucitoare pe fata. Foloseste putin blush pentru a-ti evidentia pometii. Peste un fard crem, nude cu care iti acoperi pleoapele traseaza o linie neagra de contur subtire, aplica apoi putin rimel pe gene si un gloss pe buze. Machiajul perfect tocmai ce l-ai realizat singura.

Rosu cu rosu

Purtarea rujului rosu cu rochia rosie reprezinta o combinatie clasica si care nu da gres. Daca te pregatesti pentru o petrecere nocturna, poti opta pentru acest aspect indraznet. Aplica mai intai un fond de ten si putin blush roz pentru a-ti lumina obrajii. Pentru ochi poti folosi un creion de contur auriu, cu care sa iti trasezi linii groase. Genele false se potrivesc perfect cu intregul aspect. Cat despre ruj, ai grija sa aiba aceeasi nuanta cu rochia sau macar sa fie din aceeasi gama. Orice alt rosu ti-ar putea strica intregul ansamblu.

Smokey eyes

Desi ai fi tentata sa crezi ca un machiaj smokey eyes e prea mult pentru aceasta tinuta, totusi este una dintre cele mai bune variante. Dramatismul rosului este si mai bine pus in valoare de machiajul intunecat al ochilor. Totusi, trebuie sa tii cont ca ochii sunt punctul focal in acest caz, asa ca pe ei se centreaza totul, ceea ce inseamna ca buzele vor purta cel mult un gloss discret. Aplica un strat foarte subtire de crema BB, apoi un blush piersica pentru stralucirea pometilor. Pentru ochi, incepe cu un anticearcan. Traseaza cu dermatograful sau cu tusul negru linii groase in jurul ochilor. Foloseste rimelul pentru a adauga volumul genelor. Aplica apoi fardul inchis pe pleoape. Pentru buze, dupa cum am spus, un ruj nude sau un gloss incolor e tot ceea ce trebuie.

Foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare