Machiaj & Cosmetica

#idei manichiura halloween # idei manichiura #manichiura halloween #halloween #manichiura

10 idei pentru o manichiura perfecta pentru Halloween

De acest Halloween iti doresti sa ai cele mai frumoase unghii? Stim ca pe langa costume si unghiile trebuie sa fie pregatite pentru aceasta sarbatoare si nu exista nicio modalitate mai buna de a le pregati decat inspirandu-te din ideile de mai jos.

 

1. Unghiile in flacari

Uita de traditionalele flacari portocalii cu fundal negru. Poti incerca varianta pe verde in acelasi design si vei reusi cu siguranta sa impresionezi. In plus, din flacari se pot distinge trei siluete asta pentru ca totuls a fie mult mai spooky.

 

2. Cuie din linii

Daca vrei ceva simplu dar de efect atunci poti incerca un aspect modern care sa imite cuiele negre pe un fundal portocaliu. Combinatia de culori este clasica iar designul este unul minimalist.

 

3. Unghii complexe

Cu aceste unghii stralucitoare de culoare neagra cu design auriu vei reusi sa atragi atentia. Ai nevoie insa de un costum flapper pe care sa il asortezi. Poti fi o zeita egipteana de Halloween anul acesta sau poti merge pe ideea de vampir sau altceva clasic.

 

4. Unghii in forma de bomboane cu efect ombre

nu este necesar sa ai toate degetele la fel si nici macar sa ai doar doua culori pe unghii. Cu varianta ombre in trei culori in nunatle porumbului, vei avea niste adevarate bombonele in loc de unghii ceea ce va fi foarte interesant.

 

5. Unghii magice

Daca ai un costum foarte stilat pentru anul acesta si vrei ca si unghiile sa fie in trend atunci poti adauga benzi de pietre pretioase sau de bilute colorate si stralucitoare care sa iti completeze manichiura.

 

6. Unghii cu buline si elemente care curg

Este o manichiura simpla dar impresionanta iar designul acesta fantastic arata foarte bine. mergand pe varianta cu rosu vei imita sangele care curge. Si varianta pe verde deschis este draguta insa cea de impact este reprezentata de combinatia rosu si nude.

 

7. Unghii stridente cu modele

Poti pune pe unghii sitckere cu manute sau fantome. Alege varianta fantomei din scream si un costum in ton si vei reusi cu siguranta sa atragi atentia asupra unghiilor tale. Cele mai interesante culori sunt rosu, negru si alb.

 

8. Desene si violet – o combinatie glam

O manichiura cu schelet devine mult mai scary atunci cand este desenata pe un fundal mov. Poti pune si un negru mat daca vrei un aspect traditional insa recomandarea noastra este sa ramai la violet, mov sau purpuriu inchis.

 

9. Panza de paianjen

Panza de paianjen subtire si alba care se intinde peste toate unghiile este perfecta in combinatie cu un costum de vrajitoare sau de razboinica. Cea mai de efect culoare este fundalul negru in combinatie cu panza alba.

 

10. Ombre mat in culoarea merelor

Daca vrei ceva misterior si preferi oja mata atunci acest ombre rosu si negru este cea mai buna idee. Ambele culori sunt perfecte pentru Halloween si vei reusi cu siguranta sa ai manichiura dorita.

Cu aceste 10 idei de unghii pentru Halloween vei reusi cu siguranta sa ai unghiile armonizate perfect cu tinuta.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare