Machiaj & Cosmetica

#albirea dintilor #dinti albi #zambet

Zambetul alb, accesoriul perfect

Completeaza-ti tinuta perfecta cu un zambet alb, de invidiat! Afla cum sa-ti albesti dintii in mod profesional chiar acasa, pentru cel mai frumos zambet.

Albirea dintilor poate fi un proces costisitor si cu multa bataie de cap daca alegi sa-l faci la cabinetul unui stomatolog. Cu Crest 3D White whitestrips poti obtine insa aceleasi rezultate de acasa, cu numai o jumatate de ora pe zi.

Daca esti la curent cu toate noutatile de machiaj si cosmetica , stii deja ca dintii albi si frumosi sunt un accesoriu absolut necesar pentru un look reusit.

Afla cum sa obtii un zambet alb, minunat, cu plasturii Crest 3D White Whitestrips.

 

Zambet alb, de invidiat

 

Crest Whitestrips este un plasture flexibil, acoperit cu un strat de gel ce contine peroxid, aceeasi solutie folosita de medicii stomatologi pentru albirea dintilor. Fiecare plasture are un design unic pentru a se mula pe dintii dumneavoastra. Gelul actioneaza in 30 de minute atunci cand este folosit.

Plasturii pentru albirea dintilor pot fi insa folositi doar pentru dintii naturali!

Inaintarea in varsta, consumul de substante care pateaza, traume, fluorizarea excesiva, degenerarea nervilor si restaurari invechite sunt cauzele cele mai frecvente pentru dinti ingalbeniti sau patati.

Plasturii Crest 3D White Whitestrips sunt special conceputi pentru a te ajuta sa combati aceste probleme chiar acasa. Folosindu-i corect vei obtine insa rezultate profesionale cu mai putina bataie de cap!

Tratamentele de ingrijire si cosmetica nu te pot ajuta sa obtii un look perfect daca nu apelezi si la albirea dintilor. Afla cum actioneaza benzile adezive Crest 3D White Whitestrips si cum poti obtine un zambet alb si frumos in cateva zile.

 

Doar o ora pe zi pentru dinti mai albi

 

Benzile adezive Crest 3D White Whitestrips trebuie aplicate pe dinti de doua ori pe zi, timp de 30 de minute, timp pe care il poti folosi cum doresti: poti chiar vorbi la telefon.

Gelul de albire al benzilor peroxid, solutie folosita de dentisti. Teste indelungate au aratat ca daca produsul este folosit dupa prospect acesta nu actioneaza negativ asupra dintilor sau gingiilor.

Peroxidul de hidrogen patrunde in dentina si in smalt . Indeparteaza petele care s-au format pe dinti de-a lungul anilor si le face incolore printr-un proces de oxidare.

Rezultatele apar incepand cu a 3-a zi de tratament. Substanta activa de pe plasture lucreaza foarte rapid, insa progresul depinde de natura si adancimea petelor.

Alege produsul potrivit pentru tine din cele cinci tipuri de Crest 3D White Whitestrips disponibile pe CoolSmile.ro si bucura-te de un zambet mai alb, mai frumos!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare