Machiaj & Cosmetica

#epilat ceara #epilat pro # epilat ceara unica folosinta

Vrei epilare fara batai de cap? 5 motive sa alegi ceara de unica folosinta

Epilatul cu lama iti intareste firele de par, cel cu ceara clasica iti creeaza un disconfort din cauza temperaturilor crescute sau iti lasa semne inestetice pe piele? Descopera numeroasele avantaje ale epilatului cu ceara de unica folosinta, o metoda de indepartare a parului nedorit igienica, practica si "prietenoasa" cu pielea ta! Cumpara-ti kituri de epilat pentru acasa si bucura-te de produse de calitate si de oferte exceptionale pe Epilatpro.ro!

1. Mai multa igiena si siguranta

Comparativ cu cea refolosibila, ceara de unica folosinta ofera o epilare in conditii de maxima sterilitate si igiena.

2. Fara arderi si accidente neplacute

Spre deosebire de ceara traditionala, care trebuie incalzita pe foc si care necesita indemanare pentru aplicare, ceara de unica folosinta nu curge si nu necesita procesare termica. Dispare astfel mirosul neplacut pe care il emana ceara reincalzinta, riscul de arsuri ale pielii, dar si de alte accidente nedorite. Se comercializeaza in cutii metalice sau cartuse cu aplicator propriu si se foloseste intotdeauna cu hartie de epilat.

3. Este practica si eficace

Prin aplicarea directa a produsului pe orice zona a corpului, epilarea cu ceara de unica folosinta este una dintre cele mai practice, dar si eficace metode de indepartare a parului nedorit de pe corp. Rezultatele sunt exceptionale, smulgand firele din radacina si ajutandu-te sa te bucuri de o piele fina si catifelata timp de 2-3 saptamani.

4. Produse adaptate fiecarui tip de piele

Desi specialistii sustin ca poate fi folosita fara probleme pe orice tip de piele, producatorii acestui tip de ceara de epilat au creat o gama variata de produse imbogatite cu uleiuri esentiale si extracte naturale din plante menite sa ofere protectie pielii sensibile (ceai verde, azulena, miere de albine etc.) ori sa le creasca eficacitatea in zonele in care pilozitatea este densa si firele sunt foarte groase (ceara cu dioxid de titaniu).

5. Iti economiseste timp si bani

Epilatul cu ceara de unica folosinta te scapa de timpul pierdut pe drumuri la salon, intrucat se poate realiza acasa, in doar cativa pasi simpli. In plus, achizitionarea unui kit de epilat pentru acasa de pe EpilatPRO.ro prezinta si avantaje financiare, fiind mult mai accesibila si convenabila la pret in raport cu costurile platite la salon sau cu epilarea cu ceara traditionala.

ADVERTORIAL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare