Uleiul de migdale si beneficiile sale miraculoase pentru ten

Machiaj & Cosmetica

#ten #cosmetica #ulei de migdale #beneficii ten

Uleiul de migdale si beneficiile sale miraculoase pentru ten

Uleiul de migdale este unul dintre cele mai populare produse naturale folosite in industria cosmetica. Acesta poate face minuni pentru tenul tau, mai ales daca il utilizezi in stare pura. Iata cateva dintre cele mai uimitoare efecte ale uleiului de migdale si cum il poti folosi:

1. Demachiant

Una dintre cele mai populare utilizari ale uleiului de migdale este aceea de curatare a tenului. Acesta poate fi, asadar, folosit ca demachiant pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea grasa.

Pune cateva picaturi de ulei de migdale in palma si maseaza-ti usor fata. Maseaza circular, pe toata suprafata fetei, apoi lasa uleiul sa actioneze 2-3 minute. Dupa aceea, uda un prosop cu apa calda, stoarce-l bine si pune-l pe fata. Acest lucru va ajuta la deschiderea porilor si indepartarea murdariei si a celulelor moarte. Cu ajutorul unui disc de bumbac sterge usor pielea pentru a o curata in profunzime.

2. Exfoliant

Un alt beneficiu al uleiului de migdale este acela de a fi si un bun exfoliant. Amesteca-l cu zahar sau sare si maseaza-ti usor fata cu aceasta compozitie. In cazul in care ai insa o piele sensibila sau acneica ezita sa folosesti sarea.

Acest exfoliant de ulei de migdale va indeparta rapid murdaria si celulele moarte, insa iti va hidrata si fata in acelasi timp. De asemenea, poti folosi acest exfoliant si pentru buze.

3. Anticearcan

Uleiul de migdale te ajuta, de asemenea, sa scapi si de inesteticele cearcane. Inmoaie un disc de bumbac in ulei de migadale si pune-l pe sub ochi inainte de culcare. Daca repeti acest proces cateva saptamani la rand, rezultatele vor fi surprinzatoare.

4. Masaj facial

Uleiul de migadale este alegerea perfecta si pentru masajul facial. Curata-ti fata in fiecare seara cu ulei de migadale masand-o usor. Astfel, uleiul de migdale va ramane pe tenul tau mai mult timp si iti va hidrata pielea in profunzime. In plus, un masaj cu ulei de migdale inainte de culcare este extrem de relaxant.

Uleiul de migdale hraneste pielea uscata, reduce ridurile fine si elimina impuritatile si celulele moarte, de aceea este indispensabil pentru un ten frumos si luminos.

Sursa foto: exploremedicinetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare