Machiaj & Cosmetica

#seductie # machiaj ochi #cum sa il cuceresti #arme seductie

Tu stii care e primul lucru pe care barbatii il observa la o femeie?

Intrebarea "unde fug prima data ochii unui barbat atunci cand vede o femeie?" a framantat, de-a lungul timpului, atat reprezentantele sexului frumos, cat si cercetatorii. Tentatia de a raspunde cu sanii, picioarele sau posteriorul a fost in gandurile multora, insa in realitate, se pare ca ochii femeilor sunt cei care atrag cel mai repede atentia unui barbat.

Ochii, punctul forte al frumusetii unei femei

Urmeaza sa te intalnesti prima oara cu un barbat ori un tip din preajma ti-a acaparat atentia si te gandesti sa-l abordezi, pentru a schimba cateva vorbe cu el si a-ti pune la bataie atuurile frumusetii tale si cele mai puternice tehnici de flirt. Inainte de a-ti adanci si mai mult decolteul, de a ridica fusta putin mai sus si a-ti contura buzele cu rujul rosu seducator pe care-l porti in poseta, trebuie sa stii ca partea corpului pe care barbatii o observa prima oara o reprezinta de fapt... ochii.

Cum sa transformi ochii intr-o arma de seductie pentru barbati?

Ochii par sa fie punctul forte al unei femei in fata barbatului, dar se pare ca acestia trebuie sa se "prezinte" intr-un anumit mod, pentru a acapara atentia si a fermeca privirile acestuia. Se pare ca barbatul este atras mai degraba de naturaletea ochilor, decat de machiajul folosit pentru acestia.

De-a lungul timpului, mai multe studii au evidentiat faptul ca barbatii nu prefera machiajul strident sau excesiv pe care femeile il folosesc pentru a-si scoate ochii in evidenta. Acestia par sa prefere mai degraba machiajul subtil, cat mai natural, care scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor.

Asadar, daca vrei sa cuceresti rapid un barbat, nu incerca sa accentuezi si mai mult conturul ochilor cu un dermatograf sau cu un fard inchis la culoare, din dorinta de a-i scoate in evidenta. S-ar putea ca aceasta "masca" sa ascunda frumusetea naturala a acestora si sa nu aiba deloc efectul seducator pe care-l astepti.
 
Sprancenele si genele, naturale si bine conturate

In schimb, transforma machiajul intr-un aliat in efortul tau de a seduce barbatul pe care tocmai ai pus ochii. Asigura-te ca sprancenele sunt perfect conturate. Opteaza pentru un fard intr-o nuanta neutra, pastelata, apropiata de culoarea pielii si alungeste-ti genele cu mascara. Este suficient pentru a oferi ochilor stralucirea de care au nevoie pentru a ademeni un barbat in mrejele lor. In rest, lasa-ti nuanta naturala a ochilor si privirea patrunzatoare sa ameteasca barbatul de langa tine si sa il faca sa se gandeasca doar la tine.

Foto: Thelibertineezine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare