Machiaj & Cosmetica

#trucuri #frumusete #stil #machiaj

Trucuri rapide de infrumusetare

Chiar daca mai ai o ora pana sa te indrepti spre o petrecere sau te grabesti sa ajungi la serviciu, iata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii stralucitoare indiferent de momentul zilei. Totul, in doar cateva minute!

 

 

1. Adauga un strop de bronz

Bronzul arata excelent pe oricine, Daca vrei sa fii stralucitoare la o petrecere intr-o seara tarzie de toamna, realizeaza un amestec minune si aplica-l apoi pe tot corpul: lotiunea de corp pentru fermitate, combinata cu un pic de lotiune autobronzanta. Nu vei arata ca fiind bronzata de la mare, dar pielea ta va capata o stralucire de invidiat.

2. Ascunde cearcanele

Fie ca este vorba de cearcane sau de alte imperfectiuni ale pielii, ascunde-le cu ajutorul corectorului. Pentru o aplicare precisa si un rezultat natural, intinde produsul cu pensula apoi tapeaza usor zona cu varful degetelor.

3. Ofera volum parului

Daca vrei ca parul tau sa arate ca in reviste, abia suflat de vant si cu un volum de invidiat, procedeaza in felul urmator: usuca-ti parul cu foehnul, folosind aerul cald si apoi, la sfarsit, apleaca-ti capul in fata si usuca-ti parul cu aer rece, pret de cateva minute. Acesta va forma in par niste goluri care vor da impresia de volum.

4. Ofera functii multiple gloss -ului

Tine intotdeauna la indemana un gloss cu o textura transparenta. In afara de faptul ca iti pune buzele in valoare, un astfel de gloss poate fi folosit pentru a oferi un strop de stralucire obrajilor sau arcadei ochilor.

5. Fa-ti o  aparitie stralucitoare

Daca vrei ca pielea ta sa radieze, amesteca o parte de fond de ten cu o parte de lichid iluminator si apoi foloseste-ti degetele pentru a masa cu acest produs intreaga fata. Pentru a definitiva look-ul, aplica pudra translucida.

6. Lasa o urma de parfum in urma ta

Daca urmeaza sa mergi la o petrecere si sa faci cunostinta cu foarte multe persoane, pregateste o strangere de mana... parfumata. Aplica putin parfum in palme; mireasma acestuia se va elibera treptat.


7. Pregateste baza pentru fardul de ochi

Inainte de a folosi fardul de ochi, aplica o baza de machiaj pe pleoape si in coltul ochilor. Aceasta va acoperi orice urma de roseata si va face fardul sa reziste mai mult.

8. Ai grija de picioarele tale

Daca nu ai timp petnru o sesiune completa de epilat, foloseste-te de un mic truc pentru a avea picioare frumoase. Aplica ulei de bebelus, apoi foloseste rama de ras in locul aparatului de epilat sau a cerii. Uleiul protejeaza pielea si iti va lasa picioarele fine.

9. Improspateaza-ti manichiura

Aplica un strat de lac incolor deasupra ojei pe care deja o ai pe unghjii, In acest fel, vei revitaliza un pic manichiura, fara sa fii nevoita sa o refaci complet.

10. Poarta-ti pielea intr-un mod sexy

Daca vrei ca pielea ta sa arate impecabil, foloseste-te de un mic truc la minut: aplica ulei de corp cu ajutorul unui pulverizator, imediat dupa dus.

11. Un look fresh, pe tot parcursul zilei

Daca machiajul tau nu mai arata la fel de fresh ca la prima aplicare, ofera-i un pic de stralucire. Aplica o crema hidratanta cu o textura usoara peste machiaj. Iti va oferi instant prospetimea de la primele ore.

12. Improspateaza-ti parul

Daca nu ai timp sa aplici sampon, exista si o solutie de moment: “inmoaie” o pensula pentru farduri in pudra bronzanta sau in pudra pentru bebelusi (daca ai parul deschis la culoare) si tapeaza cu aceasta radacina parului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului