Machiaj & Cosmetica

#parfum #sfaturi cosmetica #parfumare #persistenta parfum

Trucuri pentru a pastra mai mult timp parfumul pe pielea ta

Parfumul este una dintre cele mai uimitoare arme de cucerire ale femeilor. Totusi, marea problema a multora dintre reprezentantele sexului frumos este aceea ca, de multe ori, parfumul nu persista atat de mult cat si-ar dori. Expertii in frumusete spun insa ca exista solutii chiar si pentru aceasta problema. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa mentii mai mult timp parfumul pe pielea ta:

1. Parfumarea in straturi

Aceste truc este cunoscut inca din timpurile egiptene. Astfel, daca vrei ca pielea ta sa aiba un parfum uimitor si de durata, cel mai indicat ar fi sa te parfumezi in straturi. Acest proces se realizeaza foarte usor, iar durata sa este foarte mare. Spala-te mai intai cu un sapun neutru, aplica apoi o lotiune de corp care sa aiba acelasi miros precum parfumul si, inainte de a pleca din casa, parfumeaza-te si cu apa de toaleta. In general, toate brandurile mari de parfumuri ofera si lotiuni de corp din aceeasi gama.

2. Hidrateaza-te

Hidratarea este cheia multor probleme de sanatate si de frumusete. Astfel, o buna hidratare a organismului te poate ajuta sa mentii si mirosul parfumului mai mult timp.

Faimosii doi litri de apa pe zi pe care ii recomanda specialistii nu sunt un mit, asa ca incearca sa bei cat mai multa apa, daca vrei sa fii mereu frumoasa si sa fii invaluita intr-un parfum intens si foarte placut un timp indelungat.

3. Parfumeaza-ti hainele

Un alt truc care te va ajuta sa mentii mai mult timp parfumul pe pielea ta este pulverizarea acestuia pe haine. In prezent, majoritatea parfumurilor sunt realizate din ingrediente de calitate, care nu pateaza hainele, asa ca poti aplica cu incredere acest truc.

Secretul acestuia este acela ca, atunci cand pulverizezi parfum direct pe piele, temperatura acesteia este mai mare, iar parfumul se evapora mult mai rapid. In schimb, hainele sunt mai reci iar mirosul parfumului va ramane mult mai bine impregnat in ele.

Astfel, daca vrei sa fii fresh mereu, incearca si tu unul dintre aceste trucuri, atat de simplu de pus in practica.

Sursa foto: modaparalavidareal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare