Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj si cosmetica #sfaturi frumusete # trucuri frumusete #stil

Trucuri de frumusete rapide pentru o seara in oras

Foarte multe femei si-ar dori sa aiba la dispozitie un specialist in trucuri de frumusete de fiecare data cand se pregatesc pentru o seara in oras. In realitate, urmasele Evei au deseori un ragaz de doar un sfert de ora intre vizita de infrumusetare la domiciliu si termenul-limita in care se pot pregati. Din fericire, solutii exista si in aceste circumstante dificile.

Situatiile disperate cer masuri disperate, spune un dicton american, partial adevarat pentru criza de timp cu care te confrunti inainte de un eveniment special neplanificat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in aplicare cateva trucuri de frumusete rapide, capabile sa te ajute in obtinerea unui look perfect in timp record.

1. Buze indraznete

Buzele indraznete, accentuate cu un ruj intr-o nuanta tare, sunt cea mai usoara metoda de a-ti trezi chipul la viata si de a aduce acel "wow" in aparitia ta speciala. Rezuma-te la un produs mat in tonuri chic, precum rozul aprins sau rosul clasic, deoarece va ramane pe buze mai mult decat un gloss, de pilda.

Inainte sa aplici rujul puternic, contureaza-ti buzele cu un creion in aceeasi nuanta, pentru a spori persistenta culorii.

2. Chip stralucitor

Cand mergi la un eveniment de seara, unde luminozitatea va fi clar redusa, pielea stralucitoare te va ajuta sa captezi orice fascicul de lumina pe chip. Prin urmare, adauga o pudra cu particule care reflecta razele de lumina in punctele esentiale ale fetei - obraji, nas, frunte si barbie - pentru a obtine un efect magic, de revigorare si camuflare a semnelor de oboseala.

Alege nuante "cremoase", asemanatoare sampaniei sau caramelului, in detrimentul celor rosiatice sau care tind spre alb. In acest fel, ai mai multe sanse sa se potriveasca in raport cu tonul pielii tale.

3. Par plin de volum

Buclele pline si volumul seducator al parului sunt foarte sexy, distrag atentia din zona chipului (daca este palid) si pot fi obtinute cu un spray pentru volum usor, pe care sa il aplici de la radacina pana la varfuri.

4. Eyeliner puternic

Pentru a adauga un aer dramatic si rapid fetei, alege un machiaj cu eyeliner puternic, in locul vesnicului "smokey-eyes". Foloseste un tus de pleoape pentru a contura ochii in forma dorita, preferabil peste un fard de pleoape maroniu sau mov, mat.

5. Sprancene accentuate

Sprancenele accentuate te ajuta sa pari imediat foarte cocheta, iti accentueaza trasaturile fetei si nu iti solicita decat 5 minute, cat dureaza aplicarea unui creion special pentru contur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare