Machiaj & Cosmetica

#combatere celulita #produse anticelulita #tratamente naturiste #intinerire #tratamente coporale

Tratamentele corporale cu vin si struguri te scapa de celulita si te intineresc!

Vinul si strugurii au proprietati terapeutice senzationale si sunt folositi cu succes in diferite arii ale industriei cosmetice, de la tratamente corporale, pana la creme antirid, lotiuni tonice si produse pentru tonifierea pielii. Astazi iti prezentam tratamentele corporale cu vin si struguri, pe care le poti incerca in sezonul rece, cand pielea tinde sa fie mai uscata si mai imbatranita.


Vinoterapia, un tratament de lux

Vinul nu este bun doar pentru baut, ci poate fi folosit ca ingredient principal in tratamente corporale de lux. Vinoterapia este cel mai cunoscut si mai popular tratament cu licoarea lui Bachus. A devenit faimos intai in Franta, apoi s-a raspandit si in alte tari viticole din Europa si din alte continente.

Datorita antioxidantilor (polifenolilor) si substantelor minerale care se regasesc in compozitia vinului, corpul devine mai tonifiat, sanii mai fermi, celulita isi atenueaza aspectul, elimini retentia hidrica, iti imbunatatesti circulatia, iar pielea capata un aspect mai proaspat si intinerit.

Dupa 3-4 sedinte, incepi sa observi primele rezultate: solduri mai suple, talie armonios sculptata, plus o pierdere considerabila a kilogramelor suplimentare.


Ce presupune vinoterapia

Daca alegi sa-ti faci un tratament corporal pe baza de vin intr-un salon spa, in primul rand ti se va aplica un produs pentru exfoliere, de obicei pe baza de seminte de struguri si de alge marine. Peelingul are rolul de a indeparta celulele moarte si de a pregati pielea pentru asimilarea optima a substantelor benefice din vin.

Urmatorul pas consta in aplicarea unui tonic si a unei masti pe baza de vin rosu (plus uleiuri esentiale - lamaie, mandarina etc) pe toata suprafata care se doreste a fi tratata. Urmeaza aplicarea unui film osmotic si acoperirea corpului cu termocuverta. Dupa aproximativ 45 de minute, masca de vin este indepartata de pe piele si ti se aplica o crema finala, anticelulitica sau antivergeturi.


Vinoterapia acasa

Daca nu ai timp sa mergi intr-un salon spa, iti poti face singura impachetari corporale pe baza de vin rosu. Trebuie doar sa inmoi fasii de panza in vin de calitate si sa le infasori pe zonele pe care vrei sa le tratezi. Aplica o folie din plastic peste fasii si lasa vinul sa actioneze 20 de minute.

Sursa foto: post-lermoos.at

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare