Machiaj & Cosmetica

#celulita #tratamente corporale #impachetari anticelulitice

Tratamente corporale: impachetari anticelulitice

Corpul tau are nevoie sa fie tratat cu delicatete si cu atentie in mod constant pentru a-si mentine aspectul sanatos, indiferent de varsta pe care o ai. Tratamentele corporale ajuta pielea sa-si recapete elasticitatea si aspectul sanatos, te scapa de celulita si chiar imbunatatesc circulatia sangvina. Acasa.ro iti prezinta o serie de tratamente corporale care te vor ajuta sa fii radianta si sa ai o silueta de invidiat.


Impachetarile anticelulitice

Printre tehnicile care ajuta in tratamentul celulitei se numara si impachetarile anticelulitice. Acestea au efect persipirant, detoxifiant si de gomaj. Pentru rezultate excelente, impachetarie anticelulitice se folosesc ca tratamente ajutatoare ale altor terapii.

Tehnica impachetarilor presupune masarea zonelor afectate cu creme, amestecuri din plante sau alte substante anticelulitice si infasurarea lor cu bandaje din plastic, cauciuc sau alte materiale. O sedinta dureaza intre 20 si 30 de minute.

In timpul impachetarilor, corpul transpira, iar fluidele ies la suprafata. Este un tratament usor de realizat si se poate efectua atat la saloanele de cosmetica, dar si acasa. Rezultatele impachetarilor anticelulitice se reflecta in centimetri pierduti in circumferinta si nu in kilograme.


Tipuri de impachetari

1. Impachetarile cu ciocolata se recomanda persoanelor care retin apa in tesuturi si care au un surplus de 7 kilograme fata de greutatea normala. Aceste impachetari ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Mai mult decat atat, previn imbatranirea prematura si imbunatatesc circulatia sangvina.

2. Impachetarile cu cafea ajuta la eliminarea substantelor nocive din metabolism si la arderea grasimilor, oferind pielii un aspect mai tonifiat si mai ferm. Cafeina amelioreaza aspectul de coaja de portocala si are o actiune stimulanta usoara, ce favorizeaza relaxarea si starea de bine.

3. Impachetarile cu namol sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune terapii, intrucat ofera rezultate excelente atat la nivel cosmetic, cat si medicinal. Prin intermediul acestei tehnici, tesuturile sunt detoxifiate, iar pielea este hranita si protejata.

Sursa foto: weightstyle.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare