Machiaj & Cosmetica

#slabit #impachetari #tratament corporal #therma-frio-shock #slabit fara efort

Therma-Frio-Shock, un tratament corporal care te ajuta sa slabesti fara efort

Therma-Frio-Shock este un tratament corporal introdus in centrele de estetica din Romania in urma cu cativa ani, ca solutie pentru femeile care isi doresc sa slabeasca fara efort si sa arate bine in fiecare zi.

Ce trebuie sa stii despre impachetarea Therma-Frio-Shock

Impachetarile corporale Therma-Frio-Shock se adreseaza femeilor care vor sa rezolve 4 probleme dintr-o lovitura: sa scape de aspectul inestetic al celulitei, sa slabeasca, sa-si tonifieze pielea si sa atenueze aspectul vergeturilor.

Ineditul acestei proceduri de remodelare corporala consta in alternarea temperaturilor, astfel incat celulele adipoase sa isi reduca dimensiunile.

Pentru aceasta, se foloseste un Therma Gel (cald), care are rolul de a sparge celulele de grasime si de a le drena. Pe piele urmeaza a fi aplicat un Frio Lichid (rece), care produce un soc termic la nivel celular si grabeste topirea depozitelor adipoase. La finalul impachetarii corporale, pielea este rasfatata cu o crema anticelulitica sau una pentru fermitate. Este importanta aplicarea unei creme la final, deoarece o parte din stratul adipos a fost eliminat, ceea ce poate duce la obtinerea unui efect de piele lasata.

Cum se realizeaza impachetarea corporala Therma-Frio-Shock

Pentru a putea obtine rezultatele mult dorite, trebuie sa respecti mai multi pasi in realizarea impachetarii corporale Therma-Frio-Shock.

Pasul 1: exfolierea - stimulezi circulatia sangelui, indepartezi stratul de celule moarte si pregatesti pielea pentru asimilarea optima a substantelor active din tratament.

Pasul 2: aplicarea Thermo Gelului - se aplica in toate zonele pe care vrei sa le remodelezi (coapse, solduri, abdomen). In aceasta etapa vei simti o usoara incalzire la nivelul pielii.

Pasul 3: iti infoliezi corpul cu benzi elastice inmuiate in prealabil in apa rece si Frio Lichid. Aplicarea se face de jos in sus. In aceasta etapa, vei simti frisoane usoare, deoarece pielea se compacteaza si determina arderea grasimilor.

Pasul 4: astepti linistita 30-60 de minute, in functie de cat poti rezista.

Pasul 5: dupa desfacerea bandajelor, iti aplici o crema pentru fermitate si te bucuri de un corp mai suplu si mai tonifiat.

Impachetarea corporala Therma-Frio-Shock se poate realiza de 3-5 ori pe saptamana.

Sursa foto: hitched.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare