Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #machiaj 2012 #tendinte machiaj #machiaj toamna 2012 #tendinte machiaj toamna 2012

Tendinte in machiaj pentru toamna 2012

Toamna 2012 vine cu noi tendinte in machiaj, de la cele mai simple si naturale, pana la formule sofisticate, demne de o femeie fatala. Saptamana Modei de la Paris a evidentiat in mare masura care vor fi preferintele sfarsitului de an 2012 in machiaj, astfel incat sa stii care sunt prioritatile tale pentru lista de cumparaturi.

Naturaletea ochilor, definirea cromatica a genelor si buzele sangerii raman in fruntea tendintelor de machiaj in toamna 2012.

1. Machiajul minimalist

Cea mai simpla forma de machiaj in voga pentru finele anului in curs, cel minimalist, se concentreaza pe un look cat mai putin "prelucrat". Exclude in totalitate fondul de ten si permite doar utilizarea corectorului pentru zonele cu probleme (cosuri, cearcane, depigmentari).

Marci de renume pentru Balmain, Chanel si Chloe promoveaza machiajul invizibil in aceasta toamna, care mai permite un strat discret de rimel si aplicarea unui balsam de buze insesizabil. Atat.



Foto: becomegorgeous.com

2. Genele definite multicolor

O alta tendinta puternica pentru sfarsitul anului 2012 sunt genele definite multicolor, in nuante de verde, albastru, mov sau maron. Stella McCartney este o partizana infocata a acestei directii, iar previziunile indica o extindere a popularitatii rimelului pigmentat puternic in nuante vii in apropierea anului 2013. Daca vrei sa investesti intr-un astfel de produs, nu vei regreta alegerea facuta.



Foto: becomegorgeous.com

3. Machiajul puternic

Machiajul puternic revine in forta pentru perioada serii, dupa o vreme de naturalizare a aspectului sau. Este vorba despre fard negru inchis, aplicat pe tot conturul ochilor si tus trasat in linii groase, pentru exprimarea seductiei feline.

Buzele definite la extrem, in nuante vibrante, de la burgundy intens pana la oranj fosforescent, sunt un must have pentru ocaziile speciale. Jean Paul Gaultier pluseaza pe machiajul de tip "smokey eyes", Lanvin pe cel al ochilor de pisica, iar Rochas se concentreaza pe aerul dramatic al buzelor.



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului