Machiaj & Cosmetica

#frumusete #frumusete si ingrijire #sfaturi frumusete

Sfaturi de frumusete pentru un weekend la camping

Vara, cateva sfaturi de frumusete pentru un weekend la camping sunt de bun augur pentru fiecare femeie. Indiferent daca alegi o excursie incitanta cu cortul pe malul marii sau pe creste muntoase inalte, exista o serie de trucuri prin care sa iti recapeti prospetimea si frumusetea dupa sederea prelungita in natura.

Ia un pix si un carnetel si noteaza urmatoarele sfaturi de frumusete pentru un weekend de vara la camping, in compania prietenilor si a persoanelor dragi.

Pielea

Nu uita sa iti cureti bine fata, mai ales dupa ce ai expus-o vreme indelungata microorganismelor si prafului. Porii tai vor fi cu siguranta invadati de impuritati capabile sa produca cosuri si alte probleme legate de sanatatea tenului.

Ia cu tine servetele demachiante si purificante pentru fata, chiar daca nu aplici niciun fel de machiaj in timpul excursiei. Foloseste servetele igienizante si pentru corp, biodegradabile (astfel mentii si prietenia cu mediul).

Tot pentru protectia pielii, nu uita sa folosesti o lotiune solara cu factor de protectie SPF peste 30, in fiecare zi. Reaplica produsul la interval de cateva ore, mai ales daca transpiri sau intri in apa.

Parul

Exista un produs ideal pentru curatarea parului atunci cand mergi cu cortul: samponul utilizabil pe parul uscat. Balsamul cu intrebuintare similara este si el disponibil pe piata, fiind necesar pentru prevenirea incurcarii suvitelor.

Daca porti o palarie de soare, nu te tii departe doar de problemele pe care soarele le poate provoca la nivelul pielii, insa previi si uscarea excesiva a firelor de par.

Machiajul

Daca nu suporti ideea de a ramane 100% naturala chiar si in camping, rimelul rezistent la apa este o optiune ideala daca urmeaza sa inoti sau te prinde ploaia in mijlocul vegetatiei. Un balsam de buze cu factor de protectie SPF este si el important, deoarece pielea sensibila din zona poate suferi arsuri solare grave.

Renunta la fondul de ten si la pudra, inlocuindu-le cu corector de ten pentru a ascunde imperfectiunile (cearcanele, punctele negre, cosurile, petele etc). Nu uita de o oglinda mica pentru calatorie, care sa te ajute sa aplici machiajul minimal descris mai sus.

Nu uita sa te odihnesti suficient si sa bei apa din plin, pentru a-ti proteja cat mai mult frumusetea la camping.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului