Machiaj & Cosmetica

#ingrijire #cosmetice #masaj #relaxare #tratament spa #spa

Seturi cosmetice pentru o sedinta spa

Te-ai hotarat in sfarsit sa te relaxezi si sa iti oferi cateva clipe doar pentru tine. Muzica relaxanta si apa fierbinte te vor introduce in atmosfera, insa "cireasa de pe tort" o reprezinta produsele cosmetice. Rasfata-te cu cele mai delicate seturi pentru o sedinta de spa.

 

Set cosmetice cu migdale si mere

Pielea ta are nevoie de fermitate? Kitul de cosmetice cu migdale si mere este special conceput pentru a raspunde cerintelor tale. In plus, combinatia naturala combate primele semne ale imbatranirii. Gelul demachiant se transforma, in contact cu apa, intr-o spuma cremoasa care iti va curata fata in profunzime, actiune completata si de exfoliant. Lotiunea tonica iti reda imediat senzatia de prospetime si reface textura pielii, iar crema delicata tine ridurile la distanta. Setul este disponibil in farmaciile Sensiblu sau online, la pretul de aproximativ 150 lei.

 

Spa din cap pana in picioare

Daca nu vrei sa iti mai pierzi timpul prin magazine, atunci alege din start un cosulet plin cu bunatati pentru spa-ul de acasa. Setul din imagine este special conceput pentru a-ti oferi o experienta unica, intocmai precum centrele de specialitate. Intr-un ambalaj atractiv poti gasi comori ascunse, precum un gel de dus, lotiune de , exfoliant, spuma pentru , gel pentru fata, spray hidratant pentru corp , crema pentru picioare si burete pentru dus. Setul din imagine il poti achizitiona online, de la Sanctuary sau Sensiblu, pentru aproximativ 120 lei.

 

 

 

Set cosmetice cu extract de lamaie

Revigoreaza-te cu aroma proaspata de lamaie, oferindu-ti o sesiune de spa revitalizanta. Adauga putina sare de baie in apa din cada, aplica gel de dus si exfoliaza-te cu o lufa abraziva, iar apoi nu ezita sa iti hidratezi pielea cu ajutorul lotiunii de corp. Si, ca o cireasa de pe tort, dispozitivul pentru masaj iti va relaxa toate incheieturile. Poti achizitiona setul din imagine din magazinele Bam Boo, pentru aproximativ 50 lei.

 

 

 

Cos cadou Lavanderia

Vrei sa te rasfeti ca o printesa? Atunci lavanda este exact combinatia de care ai nevoie: un strop de rafinament, o picatura de prospetime si multa multa relaxare. Sarea marina de baie iti va transforma baia intr-o experienta de neuitat, iar pielea ta va primi bucuroasa untul de corp cu extract de lavanda. Stropeste-ti fata cu apa pura ca roua si pentru un efect luxuriant, adauga in apa o bila efervescenta. Pentru ca tratamentul vrea a fi unul regesc, setul contine si o bijuterii din lemn lila, cu support de fotografie. Poti achizitiona cosul-cadou de pe senses.ro, pentru aproximativ 200 lei.

 

Set pentru spa cu extract de ceai

Pentru ca imaginile vizuale joaca un rol important in starea noastra generala, imbina proprietatile relaxante ale cosmeticelor pentru spa cu aspectul acestora si modalitatea in care sunt prezentate. Setul din imagine, de un alb imaculat, iti aduce aroma ceaiului intr-un cosulet alb. Invitandu-te la o sesiune relaxanta de spa, setul te asteapta cu un buretel invelit intr-un prosop, alaturi de care se afla o sare de baie, gelul de dus, o lotiune de corp, un exfoliant pentru corp. Cu siguranta, acest cosulet chic isi va gasi loc intr-un coltisor din baia ta. Setul poate fi achizitionat online, de la cosmetic.ro, pentru aproximativ 150 lei.

 

 

Tratament pentru ingrijirea unghiilor

Atunci cand organizezi o sedinta de spa la tine acasa, ingrijeste-te in cele mai mici detalii. Nu uita de frumusetea unghiillor. Aplica-le un tratament hranitor cu vitamina E si intareste-le cu un lac de unghii pe de silicon. Pentru a imbunatati calitatea unghiei si a accelera procesul de regenerare a cuticulei, foloseste un ser regenerator pentru maini si unghii. Setul din imagine este disponibil online, pe cosmeticedistricom.ro.

Set de ingrijire pentru maini si picioare

I-ai oferit corpului tau toata atentia de care avea nevoie, acum este timpul sa te concentrezi si asupra mainilor si picioarelor. Pentru o piele catifelata si parfumata, combina proprietatile florii de lotus cu forta frunzelor de baobab. Completeaza manichiura si pedichiura clasica cu produse cosmetice care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau de frumusete. Gama pentru maini contine gel spumant, gomaj, masca hranitoare, ser ultrahranitor, spray hidratant si crema pudrata. Gama pentru picioare este alcatuita din gel purificator, ulei lactat, gomaj, crema calmanta, masca hranitoare, gel racoritor si crema pudrata. Poti achizitiona setul din imagine online, de pe envy.ro, la pretul de aproximativ 100 lei.

 

Set de accesorii pentru spa

O sedinta de spa nu ar fi completa fara accesoriile necesare unei experiente relaxante. Pentru cele mai bune rezultate, ai nevoie de o perie de baie abraziva, un cilindru pentru masaj si piatra ponce. Iar pentru ca tu sa te simti pe deplin rasfatata, niste papucei pufosi vor reusi sa te poarte in atmosfera centrelor de spa. Setul din imagine poate fi achizitionat online, de pe senses.ro, pentru aproximativ 40 lei.

Citeste si:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului