Machiaj & Cosmetica

#argila #detoxifiere #tratamente detoxifiere #tratamente cu argila

Secretul pielii frumoase: tratamentele corporale de detoxifiere cu argila. Incearca-le si tu!

O piele frumoasa trebuie in primul rand sa fie o piele sanatoasa, dar cand diversi factori interni si externi apar la mijloc, te confrunti cu o piele terna, aspra la atingere, cu pete, cu celulita si cu un aspect mult imbatranit. Secretul pielii frumoasa sta in tratamentele corporale de detoxifiere cu argila, prin care epiderma reuseste sa se curete in profunzime si sa-si recapete prospetimea de altadata.

De ce ai nevoie de tratamente corporale de detoxifiere

Organismul se poate detoxifia in mod natural prin piele, insa atunci cand cantitatea de toxine este prea mare, acest proces este ingreunat, iar regenerarea celulara se desfasoara greoi. In aceste conditii, un tratament de detoxifiere este ca o gura de aer proaspat pentru piele. Structura epidermei reuseste sa se oxigeneze corespunzator, iar regenerarea celulara este grabita, pentru ca tu sa arati bine si sa te mandresti cu un corp tanar si vioi.

Tratamentele corporale de detoxifiere disponibile in centrele de infrumusetare sunt scumpe si trebuie sa ai timp sa le realizezi constant, insa din fericire iti poti concepe acasa propriile tale tratamente corporale!


Detoxifiere cu argila

Argila este unul dintre cele mai bune produse pentru detoxfierea pielii, deoarece are un continut ridicat de substante minerale. Argila reda pielii luminozitatea, trateaza petele si are efect antiseptic si astringent.


Tratament corporal cu argila si alge marine

Pentru o piele de nota 10 chiar si in sezonul rece, incearca tratamentul corporal pe baza de argila si alge marine. Amesteca ingredientele necesare si aplica tratamentul pe corp, apoi infasoara folii din plastic, pentru ca substantele active sa fie absorbite mai bine in piele.

  • 1/2 cana pudra de argila
  • 1/4 cana pudra de alge marine
  • 1/4 cana apa de mare (sau amesteca sare de mare cu apa distilata)
  • 1/4 cana gel aloe vera


Tratament corporal cu argila si otet din cidru de mere

Vrei o piele mai luminoasa, catifelata si intinerita? Incearca tratamentul corporal pe baza de argila si otet din cidru de mere. Ai nevoie de:

  • 1 cana pudra de argila
  • otet din cidru de mere (atat cat sa formeze o pasta moale cu argila)


Aplica tratamentul doar in zonele unde ai vrea ca pielea sa fie mai frumoasa (decolteu, coapse, solduri, brate, gat etc). Clateste-ti pielea dupa ce tratamentul se intareste. Daca ai pielea sensibila, nu este recomandat sa folosesti otet din mere de cidru, dar il poti inlocui cu alte ingrediente, cum ar fi mierea si infuzia de salvie.

Sursa foto: satinlaserspa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului