Machiaj & Cosmetica

#ingrijire maini #maini perfecte #protejare piele #exfoliere #cosmetica #maini

Secretul mainilor tinere. Ce faci ca sa arate perfect

Se spune despre maini ca arata cel mai bine varsta unei femei. Daca tenului i se acorda mai multa atentie si, in plus, aici se pot face si o multime de interventii estetice, mainile imbatranesc fara prea multe sanse. Poti insa sa apelezi la cateva trucuri care le vor face sa arate mai tinere.

Camufleaza

Obisnuim sa ne spalam des pe maini, dar rar ne amintim sa ne ungem mainile cu crema pentru ca aceasta sa ramana elastica. In timp, ea devine stravezie sau capata pete maronii, dar care pot fi mascate folosind fond de ten. Pune in palme doua picaturi de fond de ten si intinde-l pe exteriorul palmei astfel incat sa acoperi semnele inestetice, sugereaza medicul dermatolog Dana Stern, citat de instyle.com.

Exfoliaza

O alta solutie perfecta de intinerire a aspectului pe care il capata in timp pielea de pe maini este exfolierea regulata. Procedura, care poate fi facuta intr-o multime de moduri naturale, ajuta la eliminarea stratului de celule moarte aflat la suprafata pielii si micsoreaza ridurile care se creeaza. Mai mult, ii confera si stralucire pielii. Dermatologii te sfatuiesc sa folosesti cu incredere pentru maini aceeasi crema pe care o utilizezi seara de seara pentru fata.

Protejeaza

Sa nu crezi ca daca nu te-ai ocupat de mainile tale pana la 35-40 de ani nu trebuie sa o faci de acum incolo. Mai bine mai tarziu decat niciodata. O crema cu factor de protectie 30 ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica de ingrijire corporala. Aplica si un strat de crema hidratanta de fiecare data dupa ce te-ai spalat pe maini.

Ingrijeste

Foloseste leacuri naturale pentru a-ti face pielea mainilor sa arate mai tanara. Imbiba un tampon demachiant in doua linguri de zeama de lamaie si sterge-ti cu el mainile. Clateste-te abia dupa 10 minute. Sucul de lamaie iti albeste pielii, dandu-i o stralucire aparte.

Accesorizeaza

Pentru ca mainile sa nu iti arate varsta, accesorizeaza-le. Mai exact, foloseste un lac transparent sau nude pentru unghii si o bijuterie statement. Nu exagera incarcandu-ti prea mult degetele cu inele pentru ca in felul acesta nu vei face decat sa atragi atentia.

Sursa foto: corinnabsworld.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare