Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj si cosmetica #machiaj vedete #machiaj taylor swift #secrete machiaj taylor swift

Secretele de machiaj folosite de Taylor Swift

Taylor Swift, cantareata country care a reusit sa cucereasca toate topurile muzicale importante prin doar cateva cantece compuse de ea insasi, are secrete de machiaj studiate atent. Asa se face ca artista detine o imagine seducatoare si feminina, starnind invidia celorlalte reprezentante ale sexului frumos.

Chiar daca, in urma cu 2 sau 3 ani, Taylor Swift afisa inca imaginea de adolescenta, acum reuseste sa emane acea senzualitate a femeii fatale prin secretele sale de machiaj. Iata care sunt acestea.

Stilul machiajului adoptat de Taylor Swift

Cantareata si actrita recunoaste ca s-a inspirat din stilul de machiaj tipic divelor anilor '50 si '60, amintind numele legendarei Jackie Kennedy. Eleganta dusa la extrem si sex-appeal-ul deosebit se reflecta acum in imaginea afisata de Taylor.

Ea insasi sustine ca nu ar alege o pereche de cercei din perle sau o esarfa, inainte sa mai priveasca o data fotografiile femeilor acelor epoci.

Machiajul ochilor adoptat de Taylor Swift

Taylor spune ca a incercat mai multe moduri pentru a-si accentua privirea, insa niciunul nu a cucerit-o la fel de mult ca machiajul "ochi de pisica". Artista se regaseste in aerul felin, seducator, usor siret, astfel ca tusul lichid pentru ochi este nelipsit in geanta acesteia.

Machiajul buzelor adoptat de Taylor Swift

Chiar daca opteaza pentru un lipgloss transparent cand foloseste un machiaj "smokey eyes" pentru un eveniment, Taylor ramane fidela buzelor rosii ca focul. Inainte sa aplice rujul, Taylor foloseste o baza pentru machiaj si putina pudra, care sporesc rezistenta produsului si previn intinderile inestetice.

Machiajul tenului adoptat de Taylor Swift

Pentru Taylor, un machiaj reusit inseamna un ten aerisit, fara sa para incarcat. De aceea, prefera sa foloseasca lotiuni pentru fata din ingrediente naturale, precum apa de castraveti, uleiul de jojoba, apa de trandafiri, untul de shea si untul de mango.

Pentru a-si mentine elasticitatea pielii, Taylor nu uita niciodata sa aplice o crema hidratanta pentru zi inainte sa se machieze dimineata si o crema hranitoare pentru noapte, inainte de culcare. In acest mod, spera artista, ridurile vor intarzia sa apara.

Autor: Adelina Dobrin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare