Machiaj & Cosmetica

#stil #sfaturi frumusete #secrete frumusete # trucuri frumusete #secrete frumusete vedete

Secrete de frumusete inedite din showbiz

Unde poti gasi secrete de frumusete mai pretioase decat la profesionistii din showbiz? Stilistii celor mai importante vedete de la Hollywood mai "scapa" din cand in cand cate un sfat inedit pentru mentinerea frumusetii, spre deliciul nostru.

Machiajul, ingrijirea pielii si a parului sunt preocupari asidue pentru celebritati, mai exact pentru specialistii care se asigura ca toti clientii lor faimosi arata mereu impecabil. Iata ce secrete inedite de frumusete au acestia de impartasit cu tine.

1. Prevenirea acneei pe spate

Esteticianul vedetelor Renee Rouleau are solutia ideala pentru prevenirea acneei pe spate: curatarea temeinica a spatelui dupa folosirea balsamului de par, care poate lasa urme uleioase in zona omoplatilor.

Substanta grasa predispune catre problemele de piele pe spate, de aceea Renne recomanda prinderea parului cu un clips si clatirea temeinica a cefei si a umerilor dupa fiecare baie. Folosirea unui burete abraziv creste protectia impotriva acneei in aceasta zona.

2. Revigorarea tenului palid

Cel mai eficient antidot impotriva tenului palid este fardul de obraz sub forma de crema, spune artistul in machiaj Rea Ann Silva. Stralucirea naturala, rozalie, aduce vivacitatea pe chip in timp record.

3. Hidratarea pielii uscate

Cremele hidratante cosmetice sunt dificil de tolerat de catre persoanele cu piele uscata, dornice de hidratare intensa, din pricina efectului lor intepare si iritare. De aceea, cosmeticianul Vermen V. Verallo-Rowell recomanda uleiul de cocos virgin (organic), care contine acizi grasi similari cu cei din componenta naturala a pielii.

4. Estomparea cearcanelor

Chiar daca batonul corector este suficient pentru ascunderea cercurilor negre de sub ochi, incearca sa iti masezi cearcanele cu vitamina C topica, substanta care ajuta la repararea vaselor capilare. In timp, cearcanele vor deveni tot mai insesizabile.

5. Volumul buzelor

Pe masura ce inaintam in varsta, buzele au tendinta sa se subtieze constant. De aceea, specialistii iti recomanda sa adaugi scortisoara in balsamul de buze: uleiurile esentiale pe care le contine aceasta stimuleaza circulatia sanguina si determina tesutul buzelor sa se umfle putin, pentru volum suplimentar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului