Machiaj & Cosmetica

#frumusete #celebritate #beauty

Secrete de frumusete ale celebritatilor

Pentru a se mentine in forma, celebritatile apeleaza deseori la propriile solutii in ceea ce priveste produsele de infrumusetare. Chiar daca bugetul le permite sa achizitioneze cele mai scumpe tratamente cosmetice, acestea folosesc solutiile naturiste. Iata cateva dintre secretele celebritatilor.

 

Acneea loveste pe oricine, indiferent de statut social. Jeniffer Love Hewitt a gasit o metoda mai inedita de a se lupta cu tenul problematic: pasta de dinti. Potrivit propriilor declaratii, aceasta aplica pasta de dinti pe zonele cu probleme, apoi o lasa sa se usuce peste noapte.

Daca te-ai gandit sa urmezi un tratament de albire a dintilor, Catherine Zeta Jones a gasit se pare, o solutie naturala: capsunile. Dentistii aproba: capsunile au intr-adevar proprietati de albire a dintilor.  

Vrei sa ai unghii frumoase? Atunci urmeaza sfatul Juliei Roberts si introdu-le in ulei de masline. Acesta iti va hidrata unghiile si iti va inmuia cuticulele. Nu arunca uleiul folosit, ci ia exemplu de la Catherine Zeta Jones si foloseste-l pentru a da stralucire parului.  

Tot la capitolul podoaba capilara, Nicole Kidman isi ingrijeste culoarea roscata a parului folosind suc de coacaze. De asemenea, actrita isi clateste parul cu sampanie. Aceasta o ajuta sa isi mentine in forma carliontii naturali.

Celulita este problema principala a majoritatii femeilor. Desi au resurse pentru a urma un tratament cosmetic profesionist, vedetele apeleaza tot la mama natura. Secretul? Cafeaua. Cu ajutorul unei manusi abrazive, maseaza-ti corpul cu granule de cafea, apoi inveleste zona respectica in folie de plastic, pentru cateva minute. Te vei simti exact ca la un centru de spa.

Halle Berry recomanda curatarea fetei in fiecare dimineata doar cu vitamina C. Aplica dupa acest rasfat crema hidratanta si esti gata pentru a incepe o noua zi.

Cindy Crawford isi hidrateaza corpul folosind un amestec din lapte si apa. Pentru fata, aceasta recomanda apa de trandafiri abia scoasa de la frigider.

Revenind la Catherine Zeta Jones, campionaa la remediile inspiratre din natura, aceasta foloseste pentru exfolierea corpului un amestec realizat din sare si miere. Pentru par, vedeta a mai gasit un secret: mierea, combinata cu berea.  

Cu totii admiram buzele Angelinei Jolie. Chiar si frumoasa actrita are un secret de mentinere a frumusetii: aplica pe buze un exfoliat, apoi le lasa pana dimineata cu un strugurel hidratant, pe baza de aloe. In ceea ce priveste parul, hairstilistul actritrei a marturisit ca foloseste pudra de bebelusi pentru a-i oferi volum. Aplica pudra la radacina apoi indeparteaza excesul cu uscatorul de par.

Se stie ca actrita Cameron Diaz are probleme cu tenul sau acneic. Ce foloseste? Apa, si nimic mai mult. Din cand in cand, aplica pe fata o masca pe baza de kiwi.

Celebritatile sunt urmate de o armata intreaga de stilisti, antrenori personali si nutritionisti, care le mai "sufla" cate un pont. Iata alte catewva remedii recomandate de cei mai renumiti stilisti din lume:

Daca vrei sa ai ochii frumosi, inlocuieste feliile de castraveti cu doi saculeti de ceai de musetel . Inainte de a folosi pliculetele de ceai, scufunda-le in apa fierbinte, apoi tine-le la frigider timp de 30 de minute.

Daca unghiile tale s-au ingalbenit , urmeaza un tratament timp de osaptamana: scufunda-le in fiecare zi in suc de lamaie.

Pentru a scapa de celulita, este recomandat sa mananci de trei ori pe saptamana o felie de ananas.

Daca vrei sa iti mentii greutatea corpului constanta, alege o zi pe saptamana pentru a manca doar mere.

Daca parul trau are nevoie de un tratament revigorant, spala-l cu ulei de masline incalzit, acopera-l cu un prosop fierbinte si stai asa timp de 30 de minute. Spala-l de doua ori cu sampon, aplica balsam si gata, parul tau va arata din nou sanatos.

Citeste si:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare