Machiaj & Cosmetica

#masaj #celulita #gomaj #tratamente corporale #scapa de celulita #impachetari argila

Scapa de celulita in mod natural! 4 tratamente corporale ieftine si cu efecte imediate

Tratamentele corporale care "sterg" celulita si redau aspectul catifelat al pielii nu trebuie sa fie costisitoare, invazive si consumatoare de timp. Atunci cand ai buget limitat, iar programul nu-ti permite sa faci un pachet complex de terapii de ultima generatie, este recomandat sa-ti intorci privirea catre Mama Natura si sa selectezi din ea acele ingrediente care fac minuni cu pielea ta. Iata care sunt cele mai ieftine, la indemana, dar si simple metode naturale de a scapa de celulita, cu rezultate imediate.

1. Impachetari cu argila

Indiferent ca le faci acasa ori la salon, impachetarile cu argila reprezinta tratamente corporale surprinzatoare, care nu doar ca indeparteaza aspectul de coaja de portocala al pielii, dar contribuie si la slabit, ajutandu-te sa-ti remodelezi silueta.

Argila este un remediu anticelulitic eficient datorita substantelor active care detoxifica si indeparteaza celulele moarte din piele, redandu-i stralucirea.

Amesteca doua plicuri de pudra de argila cu sucul de la o lamaie si doua linguri de ulei de argan si aplica pasta obtinuta pe zonele cu probleme. Impacheteaza zonele cu folie de plastic si lasa ingredientele sa actioneze aproximativ 30 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

2. Masaj cu miere, cafea si lamaie

Mierea este un ingredient folosit intr-o multime de tratamente de infrumusetare a pielii, ajutand, printre altele, si la indepartarea celulitei. Amesteca patru linguri de miere cu doua linguri de cafea macinata si sucul de la o lamaie si maseaza usor zonele pielii brazdate cu celulita, timp de 15 minute, pentru a stimula "topirea" celulelor de grasime si a reda aspectul uniform al pielii.

3. Gomaj cu sare de mare

Un alt tratament corporal cu efecte surprinzatoare asupra pielii este gomajul cu sare de mare. Amesteca doua cesti de sare cu putina apa calduta si suc de la o lamaie, apoi maseaza bine pielea, timp de 20 de minute. Pe langa efectul relexant garantat, gomajul ajuta si la indepartarea celulelor moarte si uniformizarea pielii, reducand semnificativ aspectul inestetic al celulitei.

4. Tratament anticelulitic cu zahar, ulei de argan si miere

Si zaharul tos, in combinatie cu mierea si uleiul de argan se pot dovedi un tratament-minune impotriva celulitei. Amesteca ingredientele pana cand formezi o pasta grunjoasa si aplic-o pe zonele pielii cu probleme, prin masaj bland, pentru a exfolia celulele moarte si a reda aspectul uniform al pielii.

Sursa foto: Sandrineesthetique.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului