Machiaj & Cosmetica

#manichiura #oja #paris #saptamana modei #culori in tendinte #oja in tendinte

Saptamana Modei la Paris: 5 culori de oja in tendinte in 2013

Nuantele puternice care te duc cu gandul la romantism, la feminitate sau tonurile nude ce sensibilizeaza sunt doar cateva dintre tendintele anului 2013, in ceea ce priveste manichiura. Iata care au fost cele mai interesante si accesibile modele de manichiura prezentate la Saptamana Modei de la Paris!


1. Oja mata

Oja in tendinte pentru anul 2013 este cea mata, lipsita de reflexia luminii. O manichiura intunecata nu poate fi decat sexy si, cu siguranta, va atrage toate privirile iubitorilor de eleganta.


2. Oja in nuante de rosu

Oja rosie ramanne in tendinte si in acest an si poate fi purtata oricand, atat la ocaziile speciale, cat si atunci cand iesi in club cu pietenii. Despre femeile care folosesc aceasta culoare a manichiurii se spune ca sunt puternice si adora sa iasa in evidenta.

Pentru aceasta primavara, sunt in tendinte mai multe nuante de rosu:

Rosu aprins este una dintre culorile de oja in tendinte in 2013. Poarta aceasta nuanta si vei parea sigura pe tine, indrazneata. Nu va fi greu sa fii in centrul atentiei.

Rosu-portocaliu este o culoare stralucitoare, care se caracterizeaza prin indrazneala de a iesi din tipar si prin nonconformism.


3. Oja in nuante de roz

La fel ca oja rosie, si oja roz se poarta, in aceasta primavara, in mai multe nuante.

Nuanta de roz corai este o alegere inspirata pentru acest an. Definita de luminozitate, delicatete si romantism, aceasta oja aminteste de prospetimea feliilor dulci de pepene rosu.

Nuanta de roz pudrat este o alegere excelenta pentru zilele in care ai nevoie de un look cuminte si foarte feminin, in acelasi timp. Este o nuanta potrivita atat pentru unghiile lungi, cat si pentru cele scurte.


4. Nude clasic

Clasicele nuante de nude nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de cosmetice nici in acest sezon. Poti alege tonuri cremoase de bej sau roz pentru a crea un look rafinat si modern.


5. Oja in doua nuante complementare

In aceasta primavara se poarta combinatiile de culori. La radacina unghiei nuanta este mai inchisa, iar de la jumatate in jos mai deschisa. Este important sa alegi culori inchise: gri pamantiu, maro, cafea cu lapte, negru.



Sursa foto: cosmopolitan.bg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare