Machiaj & Cosmetica

#make-up artist #machiaj

Reprezentantii Acado.ro te ajuta sa fii propriul tau make-up artist

Daca vrei sa fii propriul tau make-up artist, reprezentantii Acado.ro iti ofera produse cosmetice profesionale care iti vor permite sa dai frau liber imaginatie si sa-ti accentuezi frumusetea naturala. Noi iti dezvaluim cateva reguli de baza pe care le poti folosi pentru a deveni experta in machiaj.

Corectorul trebuie sa aiba nuanta tenului tau

Daca alegi nuante mai deschise, creezi o lumina nepotrivita. Nuanta ideala trebuie sa fie la fel ca nuanta tenului tau. De asemenea, aplica corectorul doar in zonele problematice. Dupa ce il aplici, il lasi sa se usuce si il estompezi usor cu degetele. Acado.ro pune la dispozitia femeilor ce au grija de aspectul fizic o gama variata de corectoare de diferite nuante. Intra si alege nuanta potrivita!

Iluminatorul si corectorul nu sunt unul si acelasi lucru

Daca pe fata ta exista o imperfectiune trebuie sa aplici mai intai corector, apoi iluminator. Aminteste-ti ca rolul iluminatorului este sa reflecte lumina pentru ca efectul pe piele sa fie unul natural, astfel incat pielea sa arate sanatoasa si proaspata.

Nu trebuie sa fie la fel, dar din aceeasi gama de culoare pentru ca machiajul sa fie unul frumos si omogen.

Cand nu ai un blush la dispozitie, aplica cu un burete putin ruj si foloseste-l ca fard. Acest secret vine direct de pe pasarela.

Aplica intotdeauna rimelul in zig zag si spre exterior

Aceasta miscare te ajuta sa-ti ridici si mai mult genele. Fa aceasta miscare de doua ori pentru ca genele sa nu fie prea incarcate. Daca ooservi ca rimelul iti coboara genele, inseamna ca greutatea produsului le afecteaza si trebuie sa alegeti un alt rimel.

Pentru a gasi fondul de ten perfect, foloseste-te de nuanta gatului tau

Uneori incercam fondul de ten pe mana pentru a vedea daca este nuanta potrivita, dar fiindca mainile sunt atat de expuse culoarea variaza. Cea mai buna optiune este sa alegi nuanta care se apropie de cea a pielii gatului tau.

Intrand pe Acado.ro ai sansa sa gaseste un fond de ten care promite o acoperire radianta si un efect de piele sanatoasa. Este un fond de ten cu o formula inovatoare care confera pielii un aspect iluminat. Este un produs cu un complex stralucitor, ce definesc pielea revigorata. Daca vrei un fond de ten pentru o acoperire impecabila si care se adapteaza la toate nuantele de ten, fondul de ten Ingrid IdeaLumi este solutia ideala.

Ai mare grija de sprancenele tale!

incepe din partea cea mai de sus a sprancenei si de acolo spre interior. Nu-ti fie teama sa te joci cu sprancenele tale. Straduieste-te sa obtii estetica desavarsita, fiindca ai cu ce. Cu un kit de sprancene de pe Acado.ro vei obtine orice forma doresti.

Pe site vei gasi o gama variata de produse potrivite pentru ingrijirea sprancenelor. Pe langa un kit complet care cuprinde ustensilele si fardurile necesare, vei gasi si clasicele creioane pentru sprancene. Aceste produse reprezinta solutia potrivita pentru tine.

Nu uita ca trebuie sa ai grija mare de sprancenele tale deoarece acestea scot in evidenta trasaturile definitorii ale chipului tau.

Pregateste-ti buzele inainte de orice lucru

Motivul pentru care rujul uneori nu rezista pe buze este ca nu le pregatesti. Bazele pentru buze ajuta la mentinerea pigmentilor mai mult timp si mai hidratati.

Totul incepe in centru

Pentru o culoare frumoasa pe buze, aminteste-ti ca intotdeauna trebuie sa aplici rujul din centru spre partile laterale. Astfel vei putea acoperi fiecare spatiu al gurii.

Rujul este un produs cosmetic care imbraca buzele in nuante senzuale. Acesta da forma deosebita si culoare intreaga zi. Rujul este accesoriul de care nu trebuie sa te desparti niciodata. Asadar, ingrijeste-ti si infrumuseteaza-ti buzele cu un ruj solid sau lichid. Ai grija de buzele tale fiindca ele reprezinta acea parte a fetei care pot fi asociate personalitatii. Acum ai posibilitatea sa fii propriul tau make-up artist. Produsele de care ai nevoie sunt doar la un click distanta.

Intra pe site si cauta tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti pune in valoare frumusetea naturala. Nu uita insa nici de unghii. Unghiile ingrijite joaca un rol esential in exprimarea personalitatii tale. De asemenea, ele demonstreaza celorlalti importanta pe care o acorzi ingrijirii personale.

Alege oja semipermanenta sau oja permanenta, kit pentru unghii, lampa Uv unghii, freza electrica unghii. Da frau liber imaginatie si realizeaza o manichiura deosebita. Mult succes!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului