Machiaj & Cosmetica

#Redken romania #produse Redken #Redken

Redken - in sfarsit online in Romania

Redken este un brand american de ingrijire a parului detinut de L’oreal Group in divizia Professional Products, infiintata in anul 1960 si cumparata de L’oreal in 1993. Numele provine de la fondatorii sai, actrita Paula Kent si frizerul ei Jheri Redding.

Compania s-a remarcat prin introducerea conceptului de reconditionare cu proteine si fabricarea de produse noi pe baza de proteine.

Toate femeile se confrunta cu problema ingrijirii parului. Pentru o ingrijire corecta trebuie sa stii cateva reguli simple, de baza, pe care orice persoana cu parul lung ar trebui sa le urmeze: nu folosi apa fierbinte, deoarece il deshidrateaza si ajuta la producerea sebumului in exces, nu sterge varfurile cu prosopul, evita produsele de styling care contin alcool si taie varfurile despicate pentru a favoriza regenerarea. In plus, trebuie sa folosesti produse profesionale de ingrijire potrivite tipului tau de par.

Puteti gasi produse Redken in Romania?

Piata de desfacere este foarte larga, cuprizand tari de pe mai multe continente. Romania face parte din lista tarilor unde poti gasi produsele Redken. Pentru un par tratat chimic, un produs foarte folosit de profesionistii in styling este tratamentul leave-in Redken Chemistry Shot Phix 3,5 .Ingredientele sale naturale, proteine din grau si acidul citric, in combinatie cu aminoacizii, ajuta la intarirea fibrei capilare si protejeaza impotriva tocirii.

De unde puteti achizitiona produse Redken?

Ca majoritatea produselor profesionale, si cele Redken sunt disponibile doar in saloanele de infrumusetare. Dar de ceva timp, in Romania le poti achizitiona si online, prin intermediul magazinelor virtuale care comercializeaza produse de ingrijire si de infrumusetare. Daca ai un par mat si lipsit de stralucire, cel mai potrivit produs, pe care cu siguranta il poti cumpara online, este samponul Diamond Oil High Shine. Datorita uleiurilor pe care le contine, de coriandru, de camelina si de caise, iti intaresc firul de par oferind stralucire si catifelare. Folosit in combinatie cu balsamul Diamond Oil efectele acestuia se accentueaza. In plus, parul tau va fi protejat, hranit si regenerat, efectele sale incepand sa se vada dupa cateva aplicari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare