Machiaj & Cosmetica

#aoro.ro #parfum

Parfumuri mai ieftine decat in duty-free

Ce faci cand parfumul tau preferat tocmai s-a terminat? Dai o raita prin magazine? Astepti sa pleci in strainatate, pentru a-l procura „de la mama lui“? Apelezi la o cunostinta sa-ti faca rost de el dintr-un duty free?


Acum ai la dispozitie o noua varianta. Şi esti doar la un click distanta de noul tau furnizor de parfumuri originale, la cele mai bune preturi: site-ul aoro.ro.


aoro.ro este un magazin online care transpune in lumea virtualului celebrele parfumerii frantuzesti, avand distributori si in opt alte tari (Cehia, Slovacia, Austria, Germania, Ungaria, Ucraina, Rusia, Polonia), ceea ce o plaseaza pe primul loc in topul retelelor de parfumerii online din Europa Centrala.


Pe site gasesti o gama variata de branduri, printre care Armani, Burrbery, Cacharel, Gucci, Lacoste , Lancôme si Dior, la cele mai mici preturi din Romania. Şi asta pentru ca o parfumerie online isi permite sa vanda produse originale cu un adaos comercial mai mic, nefiind platitoare de chirie pentru un magazin clasic. Astfel, preturile pot fi si cu 45% mai mici decat cele afisate intr-un duty-free Spre exemplu, daca pentru parfumul de dama Calvin Klein Euphoria poti plati si 240 RON, pentru un flacon de 50 ml, pe site-ul aoro.ro acelasi produs il gasesti la pretul de 165 RON. La fel, pentru apa de toaleta Aqua Marine Pour Homme de la Bvlgari de 100 ml poti cheltui pana la 230 RON, cand pe aoro.ro il poti cumpara cu doar 158 RON.


Seturile speciale si promotiile saptamanale te ajuta sa beneficiezi de cele mai bune preturi atunci cand achizitionezi parfumuri originale si produse cosmetice de top.


Cu peste 1.000.000 de produse de parfumerie vandute la nivel de retea in Europa Centrala, Aoro.ro ofera garantie de 24 de luni produselor vandute si ofera clientilor si posibilitatea de-a returna produsele in 14 zile.


Te invitam sa-ti alegi si tu un parfum sau un cadou inmiresmat pentru jumatatea ta. Succes la virtual-shopping!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare