Machiaj & Cosmetica

#pantofi #tinute office #pantofi sexy #pantofi eleganti

Pantofi sexy si eleganti pentru tinutele tale office

Pasiunea femeilor pentru pantofi este deja binecunoscuta, iar petrecerile si iesirile in oras cu prietenii sunt printre cele mai bune momente unde isi pot etala noile achizitii. Insa, fiindca mare parte dintre femei petrece peste opt ore la locul de munca, este esential sa gaseasca pantofii potriviti si pentru aceasta activitate. Pentru a nu suferi din pricina tocurilor inalte, alege o pereche de pantofi comozi, fara sa pierzi din vedere si aspectul acestora. Iata cateva modele de pantofi pe care le poti purta la locul de munca!


1. Pantofi stiletto

Pantofii sunt de cele mai multe ori elementul definitoriu la o tinuta, de aceea acestia trebuie sa arate impecabil si sa se potriveasca cu restul accesoriilor vestimentare. Pentru o tinuta office de exceptie, pantofii stiletto sunt o buna alegere.

Fie ca alegi sa ii porti cu rochii de vara vaporoase, fie ca ii accesorizezi cu o pereche de pantaloni sobri, pantofii stiletto vor transforma tinuta office intr-una eleganta si plina de feminitate.



Pentru a-ti completa tinuta pentru locul de munca, poti alege pantofii stiletto in culori inchise (o pereche de pantofi negri nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei) sau sa adopti un stil mai vesel si sa alegi pantofi cat mai colorati, astfel incat sa nuantezi frumos tinuta vestimentara.


2. Pantofi cu imprimeuri

Desi tinuta de la locul de munca trebuie sa fie, de regula, sobra, poti apela, din cand in cand, la mici accesorii vestimentare care sa aduca un plus de culoare si originalitate tinutei. Pantofii cu imprimeuri ii poti combina cu o rochie midi sau o fusta neagra 3/4. Acestia se potrivesc si in cazul in care adopti o tinuta masculina de tip costum. Imprimeurile te vor ajuta sa-ti creezi un look sexy, dar serios in acelasi timp.


 


3. Pantofi cu bareta

Pantofii clasici cu bareta sunt printre cele mai apreciate modele pentru tinutele office. Fie ca alegi o pereche de pantofi cu tocul inalt, fie ca optezi pentru pantofii cu platforma, tinuta ta va transmite eleganta si bun gust si, cu siguranta, te vei face remarcata la locul de munca.




Sursa foto: carefair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului