Machiaj & Cosmetica

#beneficii manichiura semipermanenta #manichiura semipermanenta #oja semipermanenta #manichiura

Ojele semipermanente sau o manichiura la standarde inalte ''in no time''

Traim intr-o veritabila era a vitezei, in care fiecare minut pare sa conteze de la o zi la alta tot mai mult. Mereu ''pe fuga'', alergand de cele mai multe ori in mai multe directii deodata in incercarea de a ne indeplini toate obligatiile si responsabilitatiile in timp util, ne acordam noua tot mai putin timp.

Acum, putem cadea de acord asupra faptului ca orice femeie pune pret pe aspect si frumusete in general, motiv pentru care reprezentantele sexului frumos sunt puse de multe ori in situatia de a ''sacrifica'' timp din pretioasa odihna pentru a-si putea acorda rasfatul zilnic necesar, iar manichiura nu va face nici ea nota discordanta.

E de altfel motivul pentru care oja semipermanenta a ajuns sa reprezinte pentru tot mai multe femei o solutie inteleapta si...la indemana. Oja semipermanenta (sau permanenta) se aseamana de altfel destul de bine cu cea obisnuita daca am sta sa ne referim strict la componenta chimica, avand insa avantajul de a fi mai rezistenta din punctul de vedere al texturii, asigurand unghiei de asemenea o stralucire suplimentara, conferindu-i acesteia un aspect aparte ce va intoarce de cele mai multe ori capete. Procedeul este intr-adevar putin mai complex, in conditiile in care necesita o polimerizare de 1-2 minute in lampa UV, dar acest aspect paleste in comparatie cu avantajele pe care le ofera produsul. Achizitionarea unei lampi cu ultraviolete permite, de altfel, realizarea unei astfel de manichiuri din confortul propriei locuinte, economisindu-se timp si mai ales bani.

Avantajele nu se opresc aici iar noi ne-am gandit sa vi le prezentam succint in randurile ce urmeaza:

Manichiura cu oja semipermanenta se preteaza absolut oricarui tip de unghie, indiferent de grosime, marime sau forma. Paleta de culori este, de asemenea, extrem de diversa, putandu-se opta pentru orice tip de nuante, in functie de preferinte sau ocazie.

Rezistenta nu este nici ea de neglijat. Intensitatea culorii se va pastra, iar unghia va ramane intacta pana la 4 saptamani, chiar daca in acest timp vei continua sa acorzi atentie sporita treburilor casnice.

Uleiurile si vitaminele din compozitia produsului se vor asigura de faptul ca unghiile tale nu se vor exfolia odata ce produsul a fost indepartat complet.

Timpul scurt de executie este, desigur, un avantaj important. Indiferent ca optezi pentru un salon profesionist sau ca esti tu cea care realizeaza manichiura, vei avea garantia faptului ca in maxim 40-45 de minute procesul va fi complet, iar tu te vei putea bucura de o manichiura spectaculoasa.

Te-ai plictisit de culoarea actuala? Nici o problema! Poti aplica o oja obisnuita peste manichiura realizata cu o oja semipermanenta si vei avea un ''look'' nou, fresh. Te-ai plictisit si de aceasta din urma? Perfect! Tot ce trebuie sa faci e sa stergi stratul cel nou cu un dizolvant fara acetona, iar stratul initial, realizat cu oja semipermanenta nu va fi in niciun fel afectat, devenind vechiul tau look nou. Sau noul tau look vechi.

Datorita structurii sale putin mai rigide si mai ales daca e folosit pe o unghie falsa, oja semipermanenta e un aliat puternic in lupta ta impotriva onicofagiei (rosul unghiilor).

Costul scazut e de asemenea (dupa cum am specificat si anterior) un avantaj evident. Nu vrei sa arunci cu banii pe fereastra, nu-i asa?

Indiferent daca o numesti ''oja semipermanenta'' sau ''GelLack'', rezultatul e cel care ar trebui sa primeze, alaturi de economiile care i se alatura in calatoria catre un moment unic de rasfat si stralucire.

Gasesti acest tip de oja in toate culorile tale favorite pe www.nailshop.ro . Nu iti ramane decat sa te bucuri de fiecare nuanta in parte!

 

                                                                                                                                                                                                        Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare