Machiaj & Cosmetica

#tendinte ruj 2012 #nuante ruj 2012 #nuante ruj vara 2012 #rujuri vedeta #stil

Nuante de ruj la moda in vara 2012

Tendintele care stabilesc ce este la moda si ce nu in vara 2012 indica preferinte clare pentru nuante de ruj atragatoare. Nu iti dedica toata atentia tinutelor si accesoriilor, ci pastreaza o rezerve de energie si pentru alegerea culorilor diverse care se poarta in acest sezon in privinta machiajului buzelor.

Unele dintre ele au ramas populare ca anii trecuti, altele vin in fruntea tendintelor dupa o perioada in care au fost complet neglijate. Iata ce nuante de ruj sunt la moda in vara 2012!

1. Rosul aprins

Ai mai auzit de popularitatea lui si anul trecut, insa vara aceasta este un adevarat "must have". Rujul rosu aprins este un truc inedit pentru a-ti duce frumusetea la nivelul urmator. Urmeaza exemplul actritei Jessica Lowndes si lasa nuanta rujului sa domine intregul machiaj.

2. Rozul-rosiatic

Rozul-rosiatic purtat de Scarlett Johansson arata minunat pe buzele oricui si aduce un plus de caldura chipului. La fel ca in cazul rosului aprins, este de preferat sa lasi machiajul ochilor sa intre intr-un con de umbra, insa nu te sfii sa iti accentuezi obrajii cu un fard rozaliu-piersica.



Foto: ehowcdn.com

3. Oranjul

Vrei sa iesi in evidenta cu stil, conform tendintelor? Coloreaza-ti buzele cu un ruj oranj mat, care sa aduca un plus de luminozitate tenului. Actrita de origine italiana Cristiana Capotondi iti demonstreaza impactul deosebit al nuantei:

4. Rujul in nuanta pielii

Rujul in nuanta pielii, numit si "nude", are o capacitate de seductie pe care nu ti-o poti inchipui pana nu il incerci. Este perfect in combinatie cu machiajul puternic al ochilor sau pentru a fi purtat pe parcursul zilei.



Foto: ehowcdn.com

5. Movul-pruna

Cand vrei sa obtii o imagine sofisticata si senzuala, bazeaza-te pe efectul vizual deosebit conferit de rujul mov-pruna. Se potriveste de minune unui ten in nuante reci, precum cel al actritei Kate Winslet.

6. Rosul corai

Da, ai nevoie de un ruj rosu corai daca vrei sa te aliniezi instant tendintelor verii 2012. Completeaza-i farmecul cu un fard de pleoape auriu-bronz si doua-trei straturi de rimel, pentru un look irezistibil.



Foto: ehowcdn.com

7. Rozul aprins

Daca rosul intens nu te avantajeaza, inlocuieste-l cu un ruj roz aprins, in voga vara aceasta. Taylor Swift arata adorabil purtandu-l, ceea ce se va intampla si cu tine daca il alegi!



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare