Machiaj & Cosmetica

#machiaj #primavara 2013 #machiaj primavara #nuante de machiaj

Nuante de machiaj in tendinte pentru primavara 2013

Tendintele in machiaj din acest sezon cuprind culori tari, puternice, care iti vor evidentia foarte bine trasaturile fetei si te vor face sa arati extraordinar. Cu ajutorul culorilor propuse de make-up artisti pentru aceasta primavara, cu siguranta vei reusi sa atragi atentia, indiferent daca participi la vreun eveniment sau pur si simplu petreci timpul cu prietenii. Iata cateva dintre culorile la moda in acesta primavara, in ceea ce priveste machiajul de zi si de seara.


Roz

Rozul are o stralucire eleganta, dar pentru a-l pastra elegant nu trebuie sa abuzezi. In aceasta primavara, rozul este indicat pentru obraji, dar si pentru machiajul ochilor. Foloseste un roz deschis pentru a-ti evidentia obrajii si un luciu deschis, dar stralucitor, pentru buze. Cu siguranta te vei face remarcata.


Portocaliu

Aceasta culoare este potrivita atat pentru obraji si ochi, cat si pentru buze. Efectul produs este unul cald, care aminteste de vremea insorita. Aceasta culoare este intensa, asa ca nu are nevoie de niciun ajutor suplimentar pentru a avea un impact puternic.


Albastru

In aceasta primavara, designerii propun culoarea apei ca un trend in machiaj. Poti amesteca albastru cu un pic de verde. Se potriveste cu toate tipurile de ten si nu mai este nevoie sa-ti colorezi buzele atunci cand folosesti aceasta nuanta.


Roz grapefruit

Aceasta culoare aduce prospetime si stralucire chipului tau si este foarte populara in aceasta primavara.

De obicei, luciul de buze in aceasta culoare nu rezista foarte mult pe buze, asa ca ar fi indicat sa folosesti un creion de buze pentru a prelungi efectul.


Bronz stralucitor

Culoarea bronzului imbunatateste vizibil aspectul tenului tau intr-un mod natural. Foloseste o nuanta de maro pentru ochii tai, pudreaza-ti obrajii intr-o nuanta putin mai inchisa decat pielea ta naturala, iar pentru buze, foloseste un luciu transparent.


Purpuriu

Acesta nuanta este culoarea anului 2013, in materie de make-up. Alege o nuanta care are putin rosu in compozitie. Este ideala pentru obraji, iar un ruj pentru buze in acelasi registru cromatic va arata surprinzator.



Sursa foto: cookdokoo.blogspot.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare